braskyte22 parašė:
Labas Rytas!!!![]()
![]()
![]()
![]()
labs:))) nieko sau veidukas
braskyte22 parašė:
Labas Rytas!!!![]()
![]()
![]()
![]()
labs:))) nieko sau veidukas
braskyte22 parašė:
Tai,kad man atrodo,vistiek neatsimiegosi zinokMan dekretas kai prasidejo,ar taip namie budavau,o sakau miegosiu
...aha,tuoj ziurek,kas atvaziuoja,
tai paciai kokie reikalai,
![]()
tai namie daug darbo,
![]()
![]()
![]()
ziuri,kad nebera,kada miegoti,o vakariene reikia gamint
![]()
![]()
O tu dar matau,mergyte turi,tai dar daugiau reikaliu,pamiegosi kazkiek,bet ne tiek kiek istiesu noretumei
va cia tikra tiesa-atrodo tiek laisvo laiko atsiras-kur tau, reikalu iki kaklo...
Gruodinukas parašė:
Labas rytas![]()
labai prajuokinai su paveiksleliu
![]()
mano naktis kaip visada prasidejo su neramiu koju sindromu, o po to is nuovargio uzmigau...![]()
bet musu mazasis tarsi zadintuvas, kas ryta apie 8h mane su tetuku pazadina savo nuostabiais bum i pilveli![]()
As istiesu,i sita paveiksliuka gerai neisiziurejau
,imeciau is googles ir tiek
Galvoju,kaip cia idomiau pasisveikinus,
savaitgalio ryta,su jumis visom...
O kai pradejot,juoktis pati paziurejau
,kad mina tikrai gerule
pas sita zalia ir gauruota daikta
Pas mane,taip pat zadintuve,tik sugedusi jau,nes zadina visa para
O kas su kojomis Tau?
Agneta26 parašė:
labs:))) nieko sau veidukas![]()
Grazus Labai!!!
Agneta26 parašė:
va cia tikra tiesa-atrodo tiek laisvo laiko atsiras-kur tau, reikalu iki kaklo...![]()
Tai va butent,as dar vaikelio neturiu,o jau zinau,kaip buna,kai bus lelka namie isvis darbais uzsiversim,o jeigu laisva minutele bus,tai jauciu leliuku ir dziaugsiuos o ne miegosiu
braskyte22 parašė:
As istiesu,i sita paveiksliuka gerai neisiziurejau,imeciau is googles ir tiek
![]()
Galvoju,kaip cia idomiau pasisveikinus,
savaitgalio ryta,su jumis visom...
![]()
O kai pradejot,juoktis pati paziurejau,kad mina tikrai gerule
![]()
pas sita zalia ir gauruota daikta
![]()
![]()
Pas mane,taip pat zadintuve,tik sugedusi jau,nes zadina visa paraO kas su kojomis Tau?
![]()
na tas neramiu koju sindromas ir kartais net meslungis....jau tetukas kas vakara masazuoja kohjas, geriu magni ir miegu auksciau pakeltom pedom, bet ne visada padeda.....
braskyte22 parašė:
Tai va butent,as dar vaikelio neturiu,o jau zinau,kaip buna,kai bus lelka namie isvis darbais uzsiversim,o jeigu laisva minutele bus,tai jauciu leliuku ir dziaugsiuos o ne miegosiu![]()
jo, as irgi manau, kad ne iki miegojimo bus
Agneta26 parašė:
jo, as irgi manau, kad ne iki miegojimo bus![]()
sveikos,as miegu ir pietu miego ir ryte gan velai keliuosi,o man miego trukumas pastoviai
su pirmu nestumu buvo tas pats,miegojau vis nestuma
braskyte22 parašė:
Tfu tfu tfu,manes nekankina koju sindromai....uztenka,stuburo skausmu/uj...kita karta kad suima![]()
Man ir su nugara beda, taip ir galvojau, kad kai lauksiuosi man ja skaudes, bet mane gelbsti nesciuju dirzas, ar nemeginai jo?
Su kojytem ir as neturiu problemu, labai retai kada nakti meslungis sutraukia, bet magnio kelias dienas pageriu ir viskas
![]()
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto