elegry parašė:
tikrai neužaugs mušeikajuk sisioja į pampersus, bet išaugus, išmoksta naudotis tualetu
taip ir čia- išmoks, tik kantrybės reikia labai daug.
…
mes irgi per rankyte suduodam
elegry parašė:
tikrai neužaugs mušeikajuk sisioja į pampersus, bet išaugus, išmoksta naudotis tualetu
taip ir čia- išmoks, tik kantrybės reikia labai daug.
…
mes irgi per rankyte suduodam
maniškė su rankyte man duoda kai kažko neleidžiu ar kai grįžtam iš lauko, nes labai patinka lauke būti, iš tikrųjų tai aš per pampesą jai buvau kelis kartus nestipriai davusi tai galvoju dabar gal dėl to ir ji taip elgtis pradėj, todėl dabar vengiu naudotis tokiom priemonėm ir netgi per ranką užduoti kai ji taip daro, kol kas kai pradeda taip daryti aš jai gražiai pasakau caca daryk arba dėmesio nekreipiu, bet šiaip greit praeina, kol kas dažniau apsikabina irpasibučiuojam mes
tikiuosi išaugs, bet manau pati esu kalta nes jau buvau uždavusi o su tuo reikia labai atsargiai
Dovilytee parašė:
Mamossveikos! Turiu grazia ergyte kuri pradejo mustis
Pvz: As ja kalbinu pasiemus ant ranku o ji man trenkia per veida
aisku as pasakau jog taip ne…
maniskis lygiai ta pati daro!
Negalima teigti, kad vaikas tam tikro elgesio ismoko matydamas pavyzdzius aplinkoje,nes tai nevisai tiesa. Kiekvienas ateiname turedami kolektyvine atminti, kurioje uzsilike musu pro proseneliu elgesio modeliai. Psichologijos vadoveliai placiai tai apraso. Tad nepergyvenkit, kad vaikas elgiasi agresyviai, nes tai mato savo aplinkoje
Loreta225 parašė:
manasis kandziiojasi, pesa plaukus, gnaibosi, musasi , tikras velniukas palikes
Maniskis lygiai ta pati daro
Gret@a parašė:
Labas rytas, kaip gyvenate?![]()
jei tau gydytoja nustate kad tai tridiene, tai jos reikia ir klausti gal.... O jei pati nustatei, ir berimas nesiliauja, tai gali buti juk ir ne tridiene...Temperatura ir nuo dantuku sukyla, o berti gali irgi nuo daug ko, pvz jei uogas dabar ragaujat ar pan.
akvelina parašė:
jei tau gydytoja nustate kad tai tridiene, tai jos reikia ir klausti gal.... O jei pati nustatei, ir berimas nesiliauja, tai gali buti juk ir ne tridiene...Temperat…
Ne, as pati. Buvom pas daktare ir sake jog tridiene...
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai