matematikaa parašė:
Dekui labai malonu![]()
matematika, su gimimo diena
matematikaa parašė:
Dekui labai malonu![]()
matematika, su gimimo diena
laimuliuxia parašė:
as taj kiek supratau musu forumo dwynukai irgi jau pasirodenes wieninteliai dwynukai balandinukuose
![]()
Žinai, pasižiūrėjau ir aš- tikrai jau turi dvynukus mamytė
Kaip faina!
Edita, jei užsuksi čia- SVEIKINIMAI
Starkute parašė:
Sveikutes,oi kaip sveikunu jau visas kas susilauke![]()
![]()
As taippat jau zinau tikslia gimimo data,balandzio 9d.planinis cezarisIr l…
nebijok. Žinai dieną- kaip smagu ;-)) man būtų gal lengviau,jei žinočiau tikslią gimdymo dieną
Na pasiruoščiau, visien kažkaip... O dabar kiekvieną dieną kažką darydama galvoju- o gal čia paskutinė diena mano namuose, reikia spėt tą, tą ir aną padaryt... taip užsisuku, o visvien nespėju
Starkute parašė:
Sveikutes,oi kaip sveikunu jau visas kas susilauke![]()
![]()
As taippat jau zinau tikslia gimimo data,balandzio 9d.planinis cezarisIr l…
o kiek jau tau sav. bus? nes kaip suprantu, iki galo nelauks, ar ne? nu viskas bus gerai, nusiteik taip, ir lauk savo dienos
elegry parašė:
o kiek jau tau sav. bus? nes kaip suprantu, iki galo nelauks, ar ne? nu viskas bus gerai, nusiteik taip, ir lauk savo dienos![]()
Aciukas. Man jau bus 38 sav ir 1 d.
Siaip jai butu apsivertusi butu skatine gimdyma ir buciau naturaliai gimdziusi,bet dabar kadangi sedi tai cp
Zinau kad viskas bus gerai,bet vistiek tas jaudulys del cp,kazkaip orejosi naturaliai,bet tai ka jau padarysi
Labai keista zinoti jau tikslia data
Starkute parašė:
Aciukas. Man jau bus 38 sav ir 1 d.Siaip jai butu apsivertusi butu skatine gimdyma ir buciau naturaliai gimdziusi,bet dabar kadangi sedi tai cp
Zinau kad vi…
Na 38 sav. tai jau super, išnešiotas vaikutis, o kad sėdi- na gi tokia Dievo valia ;)
Svarbu, kad žinai, o jaudulys- aišku, niekur nedings.
Sveikos,
vakar pakartojom tyrimus šlapimo ir rado daug leukocitų. Tai neramu paliko. Aišku gali būti, kad blogai paėmiau, bet.. Be to man neatliktas tyrimas dėl streptokoko, nes mano daktarė pražioplino. Šiandien dar lėksiu jos klaust, ką daryti. Kai kelios dienos likusios iki termino, tai turbūt net šlapimo pasėlio nebeverta net imti nei tyrimo dėl streptokoko darytis..
Na ir "dovanėlė"..
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai