__Butterfly__ parašė:
Mano lelyte irgi duodasi, istisa paranakti kartais net negaliu miegoti
![]()
o kokiam mieste darysites 3D, kokia kaina?
maniskis irgi taipat!norvegijoj gyvenu,tai cia vietoj susiradau,ziauriai laukiiu
__Butterfly__ parašė:
Mano lelyte irgi duodasi, istisa paranakti kartais net negaliu miegoti
![]()
o kokiam mieste darysites 3D, kokia kaina?
maniskis irgi taipat!norvegijoj gyvenu,tai cia vietoj susiradau,ziauriai laukiiu
Na nors pas mane darbas sėdimas taip pat, bet diržą pirkau atskirą o ne su kelnaitėm, kadangi mano pilvas žemai tai man labai padeda diržas, kad ir vakar po suknele nesidėjau diržo (dėl grožio) tai vakare jau maudė nugara, o kai bunu su diržu pilvukas pakeltas tai ir nugarai apkrova tenka mažesnė... beto pas mane stuburo išvarža, tai be diržo visai prastai butu...
gabrijiella parašė:
sveikos, aš vakar ligoninei pragulėjau nuo 2 iki 7h. su kraujo supaudimu turėjau 3 dienas bėdos, darė vaikelio įirdies kardiogramą dar kitus tyrimus. vaikelis sveikas viskas jam gerai. bijau kad per tą spadudimą jam nepakenkt![]()
Nium tikėkimės kad viskas bus gerai, ir džiugu kad dabar viskas gerai
o tai aukštas buvo?
SimonaZ parašė:
Nium tikėkimės kad viskas bus gerai, ir džiugu kad dabar viskas geraio tai aukštas buvo?
vieną kartą 133 paskui 148 ir kitą kartą 155.. atvaževau į ligoninę su 158 paskui nukrito iki 121 per 3 valandas
gabrijiella parašė:
vieną kartą 133 paskui 148 ir kitą kartą 155.. atvaževau į ligoninę su 158 paskui nukrito iki 121 per 3 valandas
o nepaaiškinu nuo ko čia taip pakilęs? ką sakė daryti jei vėl pakils?
SimonaZ parašė:
o nepaaiškinu nuo ko čia taip pakilęs? ką sakė daryti jei vėl pakils?
nuo streso nuo nervų nuo dažno vaikščiojimo. liepė daugiau per dieną pagulėt. nuo nuovargio gali būti ir pas mane minusinė kraujo grupė gali būti ir nuo to. klausiau ką daryti pakilus spaudimui sakė gulėti ir viskas nes vaistų negali išrašyti, bet kai man sukyla spaudimas aš visada krapų arbatos geriu numaša per 2h kažkiek jy. bet kiek manau jisai man visada nepadės tai vakar jau važevau į ligonine tikrintis dėl ramybės ir nežinau ką reikės daryti kai nebeis jo numušti nes jiem čia anglam normalu toks spaudimas. o lt man pasakė jei virš 130 jau skambintis į greitają ar važiuoti į pačią ligoninę
BonaMorta parašė:
Man nugara ir ramybės nebeduoda. Nusipirkau ir diržą, tik tą kur ant kelnaičių prisiūtas, nes pardavėja sakė, kad su tuo normaliu neis ilgiau pasėdėti, nes kadangi pas mane darbas sėdimas pasidarė nėštumo metu. O ir šiaip man ta nugarą skauda miegant ir sėdint, tai ir šiaip naudos jokios iš to diržo. Šiąnakt dar taip gerai buvau įsitaisius nakti miegot, nieko neskaudėjo, bet ryte pradėjau vartytis, ir nuo to atsikėliau kaip sulaužyta. Greičiau tos atostogos ateitų, namie vis vien kažką veiki, ar šiaip patogiau gali įsitaisyti.
as ir labai atostogu laukiu
kita kart net is lovos sunku ryte atsikelti nes nugara kai medine
SimonaZ parašė:
Na nors pas mane darbas sėdimas taip pat, bet diržą pirkau atskirą o ne su kelnaitėm, kadangi mano pilvas žemai tai man labai padeda diržas, kad ir vakar po suknele nesidėjau diržo (dėl grožio) tai vakare jau maudė nugara, o kai bunu su diržu pilvukas pakeltas tai ir nugarai apkrova tenka mažesnė... beto pas mane stuburo išvarža, tai be diržo visai prastai butu...
pas mane su nugara iki nestumu buvo gerai,tik kai laukiuosi todel ir skauda,cia normalu,del tokiu dziaugsmu kokiu sulaukiam po tokiu kanciu verta pakenteti
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai