Gintariaa parašė:
As tik bulve su mp maisau. Kitu darzoviu ne, nes nera jos tirstos labai...
As tai i visas darzoves vandenuko ipilu kad skysciau butu, veliau nebepilsiu, kai labiau pripras valgyti koses
Gintariaa parašė:
As tik bulve su mp maisau. Kitu darzoviu ne, nes nera jos tirstos labai...
As tai i visas darzoves vandenuko ipilu kad skysciau butu, veliau nebepilsiu, kai labiau pripras valgyti koses
labas vakaras, senai jau cia pas jus bebuvau, vis nera kada, kai toks aktyvistas namie, ir viso demesio reikalauja
kas del primaitinimo tai manau kad kiekvienam vaikui savas laikas, mes pavyzdiui is pradziu aviziniu dribsniu koses visai nevalgem, o dabar tik spet duot, jau ragaujam ir mesyte, vakar buvau padarius kose is bulvytes ir paukstienos, tai kirto pasicepsedamas
o norejau paklaust ar duodat savo maziukams kokiu sausaniu ar baronku pagrauzt, nes mes davem jam ir baronka pabandyt ir sausainiu tu specialiai vaikams, bet jis taip greitai juos suminkstina, kad man baisu kad neuzspringtu
miegancioji grazuole parašė:
turiu dar klausimuka del primaitinimo, antra diena kai ragaujam ir antras kosmariskas vakaras ir migdymasis, akivaizdziai skauda pilvuka, jau vakar kai skaudejo tai…
Skauda nuo bulves krachmolo. Kad neskaudetu 1-1, 5val iki virimo uzmerk I vandeni. Istrauks kracmola.
Justina-88 parašė:
Sveikutes,, Kas galit duoti patarimu kaip uzkirsti kelia slogai jauciu jau kad kemsasi viena puse, as dar maitinu savo mazyli.
Valyti su juros vandenuku, o daugiau tai nezinau
ArisTiDa parašė:
Valyti su juros vandenuku, o daugiau tai nezinau![]()
ta jau darau tikiuosi praeis
Justina-88 parašė:
ta jau darau tikiuosi praeis
Vibrocil dar gali ilasint isplovus su juros vandeniu ir istraukus siurbtuku nosytes turini; pralaisvins vaikui nosi ir lengviau kvepuot bus
Ligituxx parašė:
Vibrocil dar gali ilasint isplovus su juros vandeniu ir istraukus siurbtuku nosytes turini; pralaisvins vaikui nosi ir lengviau kvepuot bus
cia man sloga tfu tfu vaikeliuj dar nieko baisu neapkrest, bet tikiuos pati greitai isikapstysiu
ramintukeL parašė:
labas vakaras, senai jau cia pas jus bebuvau, vis nera kada, kai toks aktyvistas namie, ir viso demesio reikalaujakas del primaitinimo tai manau kad kiekvienam …
sveika,duodu ir baronku ir batona ir sausainiu
turim spec tinkleli,kur idedi ka nori duoti ir viskas,per ji ir ciulpia
labai geras dalykas
banana tai akimirksniu manoji suvalgo
Justina-88 parašė:
Sveikutes,, Kas galit duoti patarimu kaip uzkirsti kelia slogai jauciu jau kad kemsasi viena puse, as dar maitinu savo mazyli.
sveikute,man padejo kvepavimas garais
i karsta vandeni dar dejau eukalipto
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai