Nelyte parašė:
Pientraukio aš neemiau ir nepirkau - jei pati maitinti sugebėsi, tiesiog dažniau mazyliui(-ei) papuli davinesi, kad suvalgytu (aš taip dariau).To pliusai yr…
Labai dėkinga už patarimus
Nelyte parašė:
Pientraukio aš neemiau ir nepirkau - jei pati maitinti sugebėsi, tiesiog dažniau mazyliui(-ei) papuli davinesi, kad suvalgytu (aš taip dariau).To pliusai yr…
Labai dėkinga už patarimus
labas rytas mergaites,oi sunki man naktele buvo iki trecios valandos pravaiksciojau,nes skaudejo,paskui kiek aprimo,truputi priguliau,tai neet nepajutau kaip uzmigau,sesta pabudau,vel jutau ir iki siol jauciu,maudima,tempima.Nesuprantu kas vyksta,man ryt vizitas pas gydytoja,bet galvoju gal siandien nuvaziuoti,ar laukti ir ziureti kas toliau bus,mazute savo jauciu,juda,atrodo viskas normaliai.Oi,kad tik greiciau viskas pasibaigtu.Ar tai jau pabaiga arteja,ar tik paruosiamieji kankina
.Turiu du sunelius ,bet nei per viena nestuma taip nebuvo,su pirmu nubego vandenys ir zinojau,kad jau viskas,su antru iskart prasidejo reguliarus pasikartojantys saremiai,o cia dabar kazkokia nesamone gaunas,kad kartais pasijuntu lyg pirmo laukciaus ir nieko nezinociau.
gal kuriai nors yra ar buvo panasiai?
aš buwau pasemus įr pientrauki ir buteliuka,bet papaj ir spenelej tajp skaudėjo kad ne laso nenutraukiau,su pientraukiu dar skaudžiau buwo nej kad pats mazius trauke..baisu net prisimint,merliuku taipat emiau weidukuj po walgio pawalyt,wistikliuku pora buwau isimetus bet neprireike
aš buwau pasemus įr pientrauki ir buteliuka,bet papaj ir spenelej tajp skaudėjo kad ne laso nenutraukiau,su pientraukiu dar skaudžiau buwo nej kad pats mazius trauke..baisu net prisimint,merliuku taipat emiau weidukuj po walgio pawalyt,wistikliuku pora buwau isimetus bet neprireike
speneliam naudojau garmastan kremuka!butinaj ji nusipirkit nes tikraj reikes kol ismoksit taisiklingaj paduot kruti,o waikas paimt
Irma Š parašė:
Dar šiandiena man iškilo klausimas, tad galvoju pasidomėsiu, kaip kitos mamytės galvoja.
Na pientraukio sake tikrai is karto nereikia, kitom visai jis nereikalingas buna,net nepanaudoja, tai manau jei reiks bet kurioje vaistineje galima greit gauti, o pasiemiau pora vystiklu, ir paka paperiuku hagies newborn
atsedom parašė:
Na pientraukio sake tikrai is karto nereikia, kitom visai jis nereikalingas buna,net nepanaudoja, tai manau jei reiks bet kurioje vaistineje galima greit gauti, o p…
man kaiptik pirmom dienom pientraukis buvo issigelbejimas... Dabar susinormalizavo pienukas bet pradzioj jo buvo lb daug tekdavo traukt nes krutys suakmenedavo ir siaubingai skaudedavo. bet mes pirkom paprasta uz 50lt pientrauki. nors ir rankom galima issispaust ten tuos kelis kartus.. o va db tiesiog kai maitinu viena krutim automatikai is kitos isteka
ir nereikia nei pientraukio atciu D
grazimama parašė:
aš buwau pasemus įr pientrauki ir buteliuka,bet papaj ir spenelej tajp skaudėjo kad ne laso nenutraukiau,su pientraukiu dar skaudžiau buwo nej kad pats mazius trauk…
Man taip pat siaubingai skaudejo kraujavo speneliai bet pati per skausmus traukiau rankom ir daug lengviau pasidaro iskarto nors tenka pakentet dabar deka to patcios krutys islasina pertekliu kai maitinu tai nereikia nei pientraukio nei ko kito
O del kremuko visiskai pritariu man irgi garmastan labai padejo!! ir dar drungnu vandeniu apiplaudavau po maitinimo bet nesausindavau laukdavau kol pacios nudzius. irgi padeda nes bent prie krutu ikloto nelimpa speneliai ir zaizdos.
jusrob parašė:
labas rytas mergaites,oi sunki man naktele buvo iki trecios valandos pravaiksciojau,nes skaudejo,paskui kiek aprimo,truputi priguliau,tai neet nepajutau kaip uzm…
gal paruosiamieji ?
Irma Š parašė:
Dar šiandiena man iškilo klausimas, tad galvoju pasidomėsiu, kaip kitos mamytės galvoja.
as pientraiki pirkau ir paskui dkaudziai gailejaus, kad nepasiemiau jo i ligonine..staiga ligoninej padaugejo priespueno, neg nepastebejau, kp papai virto betoniniais, nuejo guzais, papai karsti kvadratiniai, sunkus!!!! verkisu kruvinom asarom, lligonjnej sake rekkejo pientrauki pasiimt, o pati ligonine turejo tik caro ruriko laiku tuos pientraukius, nk jie netrauke, as dvi parasa rankom msdazavau per asaras papus, kad eitu pienas, jjk vakka maitint reikia...grizus namo su madazais ir pientraukiu per nakti praktiskai sutvarkiau papus...tfu tfu tfu
klosdzei112 parašė:
man kaiptik pirmom dienom pientraukis buvo issigelbejimas... Dabar susinormalizavo pienukas bet pradzioj jo buvo lb daug tekdavo traukt nes krutys suakmenedavo ir s…
Man grinai taspats buvo,kad pacioje pradzioje be pientraukio neapsejau,bet as elektrini pirkau zymiai geriau laikai ir viskas rankos nepaskausta,o dabar kai maitinu irgi isbega is kitos:)),bet jau pientraukio nebereikia:))
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai