uragan parašė:
O mes jau ragavom morku sulciu ir obuoliuku ir kiausiniu niam niam![]()
Kiausiniu?? kaip tik girdejau, kad kiausinus reikia kuo veliau duoti
uragan parašė:
Kiausiniu?? kaip tik girdejau, kad kiausinus reikia kuo veliau duoti
uragan parašė:
o kaip ta kiausini ragavot? cia vaikiukas ragavo?
Emilija76 parašė:
o kaip ta kiausini ragavot? cia vaikiukas ragavo?
i misinuka sutrinta
uragan parašė:
i misinuka sutrinta
o nesukele alergijos? kas taip patare, poliklinikoi ar kur radai informacija?
Kūdikiams kietai virto kiaušinio su kitais patiekalais (košėmis, tyrėmis) duokite nuo 7,5-8 mėnesių. Pradėkite nuo 1\4 kiaušinio. Po 5-7 dienų jau galite duoti 1\2 kiaušinio. Jei pastebėjote, kad suvalgęs patiekalo su kiaušiniu, vaikas vemia, viduriuoja, jį išbėrė, pradėjo niežėti odą, kiaušinių nebeduokite ir pasitarkite su gydytoju. Jei vaikas kiaušinius toleruoja, jam visiškai užteks 2-3 kiaušinių per savaitę.
Daivavaa parašė:
bet labai vat panasiai mano Dovydas elgiasi..jis uzsimerkes, muistosi, malasi kojytemis, taciau tikrai miegiuko nori..ziovauja. bet pats issibudina. bet mes gelezie…
Mes jau kažkur apie mėnesį miegame nuo 23.30 iki 06.30val., tačiau tai nėra toks miegas, kad atsigulėme ir ryte pakilome. Dažniausiai kokias pirmas dvi val.miega ramiau, o po to visas likęs miegas muistymasis, spardymasis ir malimas rankomis, tūtuko paieškos, na aš viską nurašau pilvo pūtimui, kurio niekaip dar neišaugame. Kai lankėmės pas neurologę, jis sakė, jog tai normalu, išaugama, tai taip ir lauksim kol išaugsim
Emilija76 parašė:
jo daro irgi taipkita karta kazkaip ratu apsisuka taip idomiai
Sukasi ir mano vyrukas ratu, o dabar pradėjo paguldytas ant pilvelio kelti aukštyn kojytes, rankas į šonus išskečia kaip pingviniukas ir taip linguojasi, nors galvytė greit pavargsta be atramos, bet matyt jam taip smagu
dezire parašė:
Daktare sake, kad nera labai blogai, bet tiesiog ji labai putlute buvo, ir sake daktare, kad nutukusiu kudikiu raida yra letesnejie veliau ismoksta apsiversti, …
Neliūdėkit
mes tokie pat tinginukai, nesiverčia nors tu ką, nemato reikalo vargintis
tik sėstis labai nori, kai duodu į pirštus įsikibt. Paaugsim ir išmoksim
saulyt3 parašė:
Sukasi ir mano vyrukas ratu, o dabar pradėjo paguldytas ant pilvelio kelti aukštyn kojytes, rankas į šonus išskečia kaip pingviniukas ir taip linguojasi, nors galvy…
va ka tik pasimaudem ir mano grazuole nuo pilvuko ant nugarytes labai lengvai apsiverte, nors nemokejo taip vartytis
Emilija76 parašė:
va ka tik pasimaudem ir mano grazuole nuo pilvuko ant nugarytes labai lengvai apsiverte, nors nemokejo taip vartytis![]()
Šaunuolė
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai