kornelija parašė:
Kai dare echo 35 sav. Svere 3.3kg, tai bijau kad neuzaugtu perdidele, bus sunku gimdyti.
Kad svoris pagal echo nėr tikslus
kornelija parašė:
Kai dare echo 35 sav. Svere 3.3kg, tai bijau kad neuzaugtu perdidele, bus sunku gimdyti.
Kad svoris pagal echo nėr tikslus
bebriuke83 parašė:
Kad svoris pagal echo nėr tikslus![]()
As vis guodziu Dave kad butu nors siektiek paklaida i mazaja puse, bet gine teigia kad 4 kg. Tai tikrai bus, nesuprantu is kur ji taip paaugo, priaugau tik 3 kg pati.
kornelija parašė:
As vis guodziu Dave kad butu nors siektiek paklaida i mazaja puse, bet gine teigia kad 4 kg. Tai tikrai bus, nesuprantu is kur ji taip paaugo, priaugau tik 3 kg pat…
Dar nesigąsdinki
Prieš metus mano pažįstama pati pagimdė 4 kg mergaitę ir be jokių plyšimų, siuvimų
bebriuke83 parašė:
Dar nesigąsdinkiPrieš metus mano pažįstama pati pagimdė 4 kg mergaitę ir be jokių plyšimų, siuvimų
![]()
As pati gimiau 4kg ir tp mamai nebuvo jokiu plysimu, nors pati lb smulkute
kornelija parašė:
kaip jums smagu kad mazdaug zinot svori, o as bijau kad pas mane nei 2kg nesveria. Nes man pilvas neatrodo labai didelis gal delto kad pripratau... o Svedijoj tik viena karta dare eko jei viskas gerai cia daugiau nedaro...
JVBS parašė:
o kas nors jau esate sapnave savo leliukus? as sian jau antra karta sapnavau, ir kad berniukas, na pgl veida taip pati nusprendziaunors lyties nezinome
![]()
Aš sapnavau savaitgalį. Kad į nosį man įkando
Toks ramus ir tylus vaikas buvo sapne.
BonBon parašė:
As pati gimiau 4kg ir tp mamai nebuvo jokiu plysimu, nors pati lb smulkute![]()
as gimiau 3kg ir mamukas zauriai suplyso,o brolis gime beveik 4kg ir nieko
VikaGG parašė:
kaip jums smagu kad mazdaug zinot svori, o as bijau kad pas mane nei 2kg nesveria. Nes man pilvas neatrodo labai didelis gal delto kad pripratau... o Svedijoj tik v…
As irgi svedijoje, bet man dare tris kartus, 12 ir 20 sav. Ir dar 35 sav nes maze nebuvo isitaisius gulejo skersai, tai siunte mus i klinikas versti ir neprireike, per nakti pasidarbavo ko nesugebejo per 35sav, arba labai jau norejo teveliams pasirodyti. O kodel tau tik viena, taip privalomi du?
VikaGG parašė:
kaip jums smagu kad mazdaug zinot svori, o as bijau kad pas mane nei 2kg nesveria. Nes man pilvas neatrodo labai didelis gal delto kad pripratau... o Svedijoj tik v…
Mano irgi palyginti nedidukas pilvas buvo, o 32sav jau svere 1,86 kg
Tai cia visiska norma, kaip tai sav. Taip kad i pilvo dydi tikrai nekreipk demesio
Eglliukas parašė:
as gimiau 3kg ir mamukas zauriai suplyso,o brolis gime beveik 4kg ir nieko![]()
Tai va, cia labai viskas individualu
VikaGG parašė:
tikrai pilvas itakos neturi, drauge su tokiu balionu vaiskciojo o ne 3,500 nesvere, o kitos pilvukas kaip coliukas ir vaikutis virs 4kg gime, tai manau, cia ne rodiklis. mun su pirmu sake irgi kad nesieks ne 4 nes mazas pilva skai reikia virs 4 mano pupa svere
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai