Mirksiuk parašė:
Na taip nuo 6 men įvesdinėti mėsytę. Pienuko savo seniai neturiu, maitinu rusišku mišinuku.Nebūtinai košes reik įvesti iš bėdos,aš manau ,kad mišinukai yra" iš bėdo…
as pati pirmaja kai auginau,ji malge misinuka, ir mesyte labai anksti taip pat pradewjau duoti,pamenu namini triusi pirkausi(3 triusius tiksliau ;-D) i smulkius gabalelius sukapojau,i kamera,ir pradejau davinet gal nuo 6 men tai tikrai jau triusiena....
GabiAr parašė:
ir man juokingi teoriski tie 2 proc kad negali maitinti, bet pagalvokim ir apie kitas aplinkybes... Idomu pacias nuo kada teveliai pradejo primaitineti ir kokiu mai…
as pritariu pilnai..ir siaip as viena vaika auginau misinukais, antroji auga su mp ir man visiskai vienodai kas ka galvoja ...noriu ir duodu vakare misinuko mazajai-kad ilgiau pamiegotu,sotesne butu ir ramiau uzmigtu...va jau zadu duoti ir dazniau misinuka,nes darau taip kaip man atrodo geriau...mano gyd sake vakar-jokiu budu maitinant mp nereik nieko iki 6 men-o as va jau bulvyte su morkyte pries kelias dienas po truputi duodu ragaut
ir ka....ir jai skanu,vaikas domisi maistu,tai kodel neduot paragaut jei jai nuo to neblogiau....jai jau ne 3 men
GabiAr parašė:
ir ka nors viena blogai uzaugom kai nuo 3 men gaudavom manu kosytes?
mano mama mus su broliu nuo 2 savaiciu "klijukais " maitino
Savrina parašė:
Gal galit ir kitos mamytes pasidalint kokiu intervalu didinat darzovienes porcijas ?dar butu idomu suzinot kada kruopas pradejot ivedineti ir vaisius? Irgi idom…
as duodu morka su buulve dabar antra diena,po koki 10 mazyciu sauksteliu-skaniai suvalgo,jau ragauja ir obuoliuko ir slyvu tyreles, slyvu tyrele hipp duodu per karta suvalgo apie trecdali induko t.y. apie 40g.grudu koses ivedinesiu tik tada kai jau valgysim mesyte....