asta100 parašė:
Labas rytas,
ar mano vienos vaikui saltos rankytes? jos siltos buna tik po miegucio. o taip bev…
beveik visiems leliukams salots rankytes, nepriklausomai nuo to ar yra sirdies uzesisi ar ne..
asta100 parašė:
Labas rytas,
ar mano vienos vaikui saltos rankytes? jos siltos buna tik po miegucio. o taip bev…
beveik visiems leliukams salots rankytes, nepriklausomai nuo to ar yra sirdies uzesisi ar ne..
asta100 parašė:
Labas rytas,
labas mano mazajai ir sala as su pirstinem laikau
asta100 parašė:
Labas rytas,
laba ryta,maniskiu ir buna saltos nors ir 26 kambary silumos,nors gydytoja ir sako kad dazniausiai sala galunes tiem leliukam pas ka yra sirdies uzesiukai.
asta100 parašė:
Labas rytas,
mano mergytes irgi visada saltos rankytes.
bet kiek suprantu, tai yra normalu, jei nugaryte arba krutine silta
mano ir pacios visada saltos rankos, kai pampi reikia keisti, tai sildau, sildau
dyleee parašė:
Nera sirdies uzesiu?
pirma para po gimimo sake girdejo, isleidziant namo nebegirdejo nieko, daba kai 10 d buvom vel sake nieko negirdi.
asta100 parašė:
pirma para po gimimo sake girdejo, isleidziant namo nebegirdejo nieko, daba kai 10 d buvom vel sake nieko negirdi.
Na mus ligoninej pas kardiologe siunte, nenorejo jokiu klaustuku palikt, ir tik po apziuros paleido namo. Ligoninej viena gyd. girdejo, kita negirdejo, tai siunte pasitikrint.
dyleee parašė:
Na mus ligoninej pas kardiologe siunte, nenorejo jokiu klaustuku palikt, ir tik po apziuros paleido namo. Ligoninej viena gyd. girdejo, kita negirdejo, tai siunte p…
musu ligoninej nesiunte, bet patare apsilankyt neuzilgo. tai lapkricio vidury vaziuojam i poliklinika.
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai