DanguoleB parašė:
as galvoju, kad koki rugpjuti ar liepa...
Mums rugpjūčio 13 dieną vestuvės bažnyčioje
O lapkričio 10 dieną susirašysime
DanguoleB parašė:
as galvoju, kad koki rugpjuti ar liepa...
Mums rugpjūčio 13 dieną vestuvės bažnyčioje
O lapkričio 10 dieną susirašysime
inguliacosmo parašė:
Norejau paklausti... Siandien buvo atejusi sesele ir klause ar norim vaika skipyti nuo roto viruso.. Pirmas skiepas 2 men, antras 3 men. Vieno skiepo kaina 250Lt. …
Mum irgi sake apie roto skiepa, bet skaiciau, tai net nezinau ar imsim mes ji. veikia tik 2 metus ir dar girdomas jis- man kazkaip skiepas turi but suleistas o ne suvartotas per burna
inguliacosmo parašė:
Norejau paklausti... Siandien buvo atejusi sesele ir klause ar norim vaika skipyti nuo roto viruso.. Pirmas skiepas 2 men, antras 3 men. Vieno skiepo kaina 250Lt. …
mums pati daktare patare neskiepyt, tuo labiau kad skiepas 100 proc neapsaugo.. 1,5 m prasirgom rotu ir nieko gi nemirtina liga..
dyleee parašė:
Gal kuri jau myliuka bandet? Manasis baigia isprotet 2,5 men negaves jau nebepraeina nepaciupinejes...![]()
![]()
![]()
Jo, jau veiksmas vyksta
ir nebuvo taip baisu, kaip tikejausi
Krikstysim manau kita vasara, paaugusi bus mazoji
Del skiepu, gal kas nuo meningokoko skiepyti zada?
Patarkit kaip pripratinti lelyte ciulptuka pamegti..krutine nuolat duodu tik ryta ankstyva kai pamiegot ilgiau noriu, diena norisi kitaip nei su krutimi ja nuraminti kai yra pavalgius, laiminga, bet zirzianti
Sveikos mamos, neatsijungus dar nuo forumo, tai galiu pasakyt kad jau myliukus kelis apturejom. nes maniskiui, o jau ir man stoga rove. tiesa pasakius, issikelem gyvenbt atskirai nuo tevu, tai kaip sakant kitaip ir negalejo but. laisve! biski dar as pasiteplioju keliais lasais, bet... tikiuosi as ten ko nors nepagadinau. ir siaip man kaip po operacijos dar siule skauda. dar ir pas gine nebuvau.
krikstyti planuojam greitai, iki 6men tai tikrai. kazkaip mano tevai , o ir uosviai sako ner ko laukt, nes as pati krikstyta buvau 8metu.
roto viruso skiepo tikrai neimsiu. imsiu tuos kurie kalendoriui
Labas rytelis, mamytes!
Kaip issimiegojote? mano pupa sianakt tik viena karta buvo pabudus, tai jauciuosi pailsejus
ziuriu jus dar po gimdymo tepliojat, o as jau vakar sulaukiau mm. varo kaip uz tevyne
pas mane taip niekad nebuvo, vos 3 dienas ir kukliai, o dabar net bijau. per gimdyma lb nukraujavau, netekau 2.5 l kraujo, tris men turiu gert dviguba doze gelezies, tai truputi neramu. idomu cia taip turi but?
Editulis parašė:
taip, nes vaikui duodu pienuka, tai tenka nusitraukti juk alkanos nelaikysiu...o cia gal ka uzvalgius busiu negali taip?
3-4 savaite gali sumazeti ar dingti mamai pienas, nes keiciasi hormonai, taip pat ir kudikeli gali sberti hormoninis berimas, musu gydytoja man taip pasake. bet tai laikina
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai