gintare191 parašė:
Sveikos mamytesmes jau namie
Tai va rugsejo 25d. 15:07(norvegisku laiku) gime dukryte 4.055 kg ir 52cm ugio.
esam sveikos laimingos
![]()
Sveikinu
gintare191 parašė:
esam sveikos laimingos
![]()
Sveikinu
Nu va grizau namo.nieks ten nesiplecia kaip buvo taip ira jai skauda sake kaip ir uk ce normalu paracetamolio atsigerti.jokios infekcijos nera.zodziu lauk jai ka 10 d turiu uzsiregistravus tam svepui, gimdos kaklelio masazui, jai nepades tadaskatinamais skatins.nu kokie idijotai kam jie mane ce vaikopo tas lligonines.dar kad anglu pasmane butu superine o sabar tu ju medicininiu terminu nezinau uzknisa.
gertruda1 parašė:
Man atrodo kad cia kaklelis tau plaicesi ir del to maudzia pilvo apacia.
O del ko skauda nieks nieko nezino sake paracetamolio isgerti.o kaip buvo kaklelis 3 cm taip ir ira atsidares.taikad nusiteikus dar ilgai vaiksioti.
lika1 parašė:
O del ko skauda nieks nieko nezino sake paracetamolio isgerti.o kaip buvo kaklelis 3 cm taip ir ira atsidares.taikad nusiteikus dar ilgai vaiksioti.
Na nebutu anglu gydytojai....
pas juos cia viskas normalu ir paracetamoli tik teturi is vaistu... Gerai jeigu viskas gerai, o is ju pagalbos sulaukti jeigu kas blogai tai vargu ar sulauksi...
lika1 parašė:
Siaubas kazkoks isvis jokios prieziuros nesciajai. Kazkokie daktarai ten priplauke ar cia jiems normalu taip. Man tai vat pasake pirmadieni jei nesidaro kaklelis tai antradieni cp darys. Kazkaip nelabai nori pas mus kad butu pernesiojimas.
lika1 parašė:
Tai ka db visada ta paracatamoli ir gerti o jis nekenke kudikui?
lika1 parašė:
Tipo nekenkia kas ten zino.as negeriu jo.
Nz as man atrodo kad kenkia.
gintare191 parašė:
esam sveikos laimingos
![]()
Sveikinimai!
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai