Agne20 parašė:
Na va as uzsisakiau folio rugsti jau :))
super as geriu po 3tabletes, nes vienoje 150mg tik
Agne20 parašė:
Na va as uzsisakiau folio rugsti jau :))
erricaya parašė:
sveikute, maziausiai tikek sapnais, nesamonem kazkokiom, as jei tikeciau tai is proto iseiciau, pas mus ir nuotraukos duzta, ir veidrodi pries menesi sudauziau,o apie sapnus net nekalbu, kaip isiteiksi taip ir bus
, as tai siandien prastai jauciuosi, vakar gyriausi kad super jauciuosi o siandien audziu minti vemti...
tai nelabai as tikiu, tik kad jau toki grazu ta vaika maciau labai labai...
Vemti nori>?o man isvis nieko tik tiek kad krutine biski skauda, o seip jei nezinociau tai jokio supratimo net nebutu
Adrija29 parašė:
tai nelabai as tikiu, tik kad jau toki grazu ta vaika maciau labai labai...![]()
Vemti nori>?o man isvis nieko tik tiek kad krutine biski skauda, o seip jei nezinociau tai jokio supratimo net nebutu![]()
o konsultavaisi su gydyt?
erricaya parašė:
o konsultavaisi su gydyt?
pasiskambinau savo ginekologui,sako be 8-9 savaiciu neit, bet testa dariaus du kart viskas gerai.. na gal dziauktis reik kad jauciuos puikiai,nes pamenu su sunum tas pats buvo.
Adrija29 parašė:
pasiskambinau savo ginekologui,sako be 8-9 savaiciu neit, bet testa dariaus du kart viskas gerai.. na gal dziauktis reik kad jauciuos puikiai,nes pamenu su sunum tas pats buvo.
vadinasi tau pasiseke :)))
erricaya parašė:
vadinasi tau pasiseke :)))
aha
zinau kad negalima jokiais budais, bet man jau begalinis noras kazka pirkt...nepraeinu nei pro viena parde vaiku... ciupineju ziurineju jau ciupciau bet.....
Adrija29 parašė:
ahazinau kad negalima jokiais budais, bet man jau begalinis noras kazka pirkt...nepraeinu nei pro viena parde vaiku... ciupineju ziurineju jau ciupciau bet.....
![]()
as tai netikiu tokiais prietarais, cia tik mitas.. jei kazka rasciau ti ir pirksciau, as tiesiog nevaikstau po vaikiskas pardes nes irgi turiu pirkimo liga
nieko nesiruosiu, nieko nedarau , kol pilvo nematau tol gal tokio upo nera
erricaya parašė:
o as geriu elevit, folio rugstis su vitaminu e ir kt mikroelementais,ir seip gana gera sudetis,kai pati dirbu sioje srityje kas liecia vaistu vitaminu gamyba tai pakankamai geri,svarbiausia visu vitaminu ju papildu esme ne kiekis ne kvapas ne spalva, o vitaminu isisavinamumas. PVZ: jei viatmino A yra 150gr o vitam D3 yra 180gr tai skaitykit vitamino a jus net ne trupinelio negausit nes D3 yra stipresnis mikroele ir jis isstumia A su slapimu ir t.t reikia zinot santykius vitaminu kurie saveikauja tarpusavy ir paliecia tam tikrus oraganus...
Adrija29 parašė:
o as geriu elevit, folio rugstis su vitaminu e ir kt mikroelementais,ir seip gana gera sudetis,kai pati dirbu sioje srityje kas liecia vaistu vitaminu gamyba tai pakankamai geri,svarbiausia visu vitaminu ju papildu esme ne kiekis ne kvapas ne spalva, o vitaminu isisavinamumas. PVZ: jei viatmino A yra 150gr o vitam D3 yra 180gr tai skaitykit vitamino a jus net ne trupinelio negausit nes D3 yra stipresnis mikroele ir jis isstumia A su slapimu ir t.t reikia zinot santykius vitaminu kurie saveikauja tarpusavy ir paliecia tam tikrus oraganus...
o fantastika, tu gal kokia farmacininke? ka galetum pasakyt apie folio rugsti is amway? gal susidurusi buvai? ar man sudeti parasyt tu tiesiog pasakytum ar verta tokius pinigus moket
Vasarine parašė:
Labai gražus būrelis jūsų namuose![]()
Daug daug musu
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai