Adrija29 parašė:
pyksta ir mano zirniukasnes ir as sedziu darbe, mazai judu o mums reikia kuo daugiau judet ir vaiksciot,del deguonies kudikiui
![]()
va va
eisiu vakarais pasivaikscioti po darbo ir taip pat atsistoju darbe nueinu iki WC ir pan
Adrija29 parašė:
pyksta ir mano zirniukasnes ir as sedziu darbe, mazai judu o mums reikia kuo daugiau judet ir vaiksciot,del deguonies kudikiui
![]()
va va
eisiu vakarais pasivaikscioti po darbo ir taip pat atsistoju darbe nueinu iki WC ir pan
rutis82 parašė:
va vaeisiu vakarais pasivaikscioti po darbo ir taip pat atsistoju darbe nueinu iki WC ir pan
![]()
mes ir varysim koki marsruta pasirinke vakarais prajudint kaulu,nes cia darbe taip iki 7 menesiu be judesio sakes bus,suragesim
Nu as siandien jau po darbu
viskas gerai net keista tikejausi nuo pirmu dienu bus silpna pykins taciau nieko panasaus
apie nugaros skausma tai manau cia kiekvienai sedima dirbanciai taspats- man ne issimtis
bet vakarais daug laiko lauke praleidziu tai gal bus gerai wiskas
revai parašė:
Baltas pavydas :)))))))
Bet per atostogas ir as patinginiauti sau leisiu
bet kad tokie orai,,, net atostogas kartais turbut gaila gadint.. As tai sedziu namie, nera kas veikti, laukiu kol pilvas uzaugs
Adrija29 parašė:
oj kaip faina rimtai pavydziu, na as kita savaite i atostogas irgi iseinu tai ir vartysiuos :D, bet seip aplamai neisivaizduoju visas dienas be darboo jau rugpjuto atostogos i Graikijaaaa
![]()
kol nesilaukiau darbavausi namuose, gyvenam nuosavam name, daug darbu, miskas salia, rasdavau ka veikti, o dabar toks oras plius laukiuosi po nesekmingo laukimosi tai saugojuos laaabai
Adrija29 parašė:
oj kaip faina rimtai pavydziu, na as kita savaite i atostogas irgi iseinu tai ir vartysiuos :D, bet seip aplamai neisivaizduoju visas dienas be darboo jau rugpjuto atostogos i Graikijaaaa
![]()
Oj graikija kaip faina as buvau geguzes men cretoj kaip faina buvo noreciau dar karta
mes tai rugsejo gale i turkija planuojam vaziuoti irgi laukiu nesulaukiu
rutis82 parašė:
Oj graikija kaip faina as buvau geguzes men cretoj kaip faina buvo noreciau dar karta
mes tai rugsejo gale i turkija planuojam vaziuoti irgi laukiu nesulaukiu
o nesciai tokio laiko nepavojinga skristi lektuvu i dar toki karsti?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai