rutis82 parašė:
Didziausi sveikinimai![]()
Dekui, Jums taip pat
rutis82 parašė:
Didziausi sveikinimai![]()
Dekui, Jums taip pat
Labas rytas visoms busimoms mamytes, pasidalinsiu ir savijauta savo. Visiskai nieko nejauciu, tik labai retai koki sona nudiegia ir viskas, bent kol kas, idomu ar taip ilgai bus man cia:)visa maista normaliai toleruoju nera jokiu ypatingu noru:)tikiuosi viskas bus gerai mums visoms
waide parašė:
Labas rytas visoms busimoms mamytes, pasidalinsiu ir savijauta savo. Visiskai nieko nejauciu, tik labai retai koki sona nudiegia ir viskas, bent kol kas, idomu ar taip ilgai bus man cia:)visa maista normaliai toleruoju nera jokiu ypatingu noru:)tikiuosi viskas bus gerai mums visoms![]()
Labas, na dziaugiuosi uz tave,tikekimes taip ir toliau bus...sekmes ;)
Adrija29 parašė:
labas rytas visoms! as miegu prie stalo... vakar tik 1 gult nuejau,sumastem su vyru miegamajam remonta pasidaryt, per diena sove mintis antra diena kambarys tusciastai vkar jau uzkniso ten sienas grnadit tapetus,jau ziovauju ne sakau reik pabaigt jau vyras varo i lova bet neee
uztai siandien knapsiu,beto ir man gerkle pradejo skaudet koseju ir kazko drebulys krecia...
ir dar! tie sapnai mane is proto isvarys,vel nesamoniu muziejus![]()
Na nepervark labai
Suprantu reikia pasigražint , bet ramumo dėlei arklius biški reikia jau stabdyti , nes pirmieji mėn patys pavojingiausi. Man tai vyras namuose jau neleidžia dirbti nieko sunkaus, sako neduok dieve vėl kokia nelaimė atsitiks... Neseniai daržą ravėjau , tai gavau bart... Pabandyk kokio medaus su karštu pienu pagert . Man tai kai gerklė skauda padeda , o ir taip sveika
Dėl sapnu , tai neimk į galvą. Dažniausiai košmarus sapnuojam kai būnam pervargę...
alvida1234 parašė:
Na nepervark labaiSuprantu reikia pasigražint , bet ramumo dėlei arklius biški reikia jau stabdyti , nes pirmieji mėn patys pavojingiausi. Man tai vyras namuose jau neleidžia dirbti nieko sunkaus, sako neduok dieve vėl kokia nelaimė atsitiks... Neseniai daržą ravėjau , tai gavau bart... Pabandyk kokio medaus su karštu pienu pagert . Man tai kai gerklė skauda padeda , o ir taip sveika
Dėl sapnu , tai neimk į galvą. Dažniausiai košmarus sapnuojam kai būnam pervargę...
pienas su medum ir man padeda,reiks siandien pagert.. as paravineju gelynus ramiai be nuovargio man faina, o del persitempimo ir man nelabai ka leidzia sunkaus daryt,as tokius smulkius darbelius darau,nes niekaip negaliu nusedet ramiai,pastoviai judet turiu
o del sapnu zinau kad nesamone bet ryte atsikeliu pikta kaip sirse ir dar vyra apsaukiu
labas rytas merginos,mano savijauta tragiska, nespejau atsikelt is lovos kaip pykina, nuejau po dusu, vos nenualpaau ir vos neapsivemiau, begte nubegau i lova... dabar sedziu nei valgyt nei juoktis, numeciau 1kg, vakare nenoriu nk valgyt, diena mazai valgau, siandien net i pusrycius negaliu paziuret. beje, dazni miegu ant pilvo, bet sunkumo nejauciu ar tai nieko tokio? beto miegodama ant nugaros rankas laikau i virsu... nu suprantat... ka jus manot?
Adrija29 parašė:
pienas su medum ir man padeda,reiks siandien pagert.. as paravineju gelynus ramiai be nuovargio man faina, o del persitempimo ir man nelabai ka leidzia sunkaus daryt,as tokius smulkius darbelius darau,nes niekaip negaliu nusedet ramiai,pastoviai judet turiu![]()
o del sapnu zinau kad nesamone bet ryte atsikeliu pikta kaip sirse ir dar vyra apsaukiu![]()
Tai va tame ir esmė , kad sunku nieko neveikiant nusėdėti , o ypač vasarą , kai aplink tiek visokių darbų. Nieko netvarkysi ir apaugs viskas žolėmis....Tai stengiuosi pamažu ravinėti , kol vyras nemato
Kai grįžta iš darbo pamato , tai tada jam stresas . Barasi girdi , kam dariau tipo jam reikė pasakyti , tai būtų padaręs ...O mane tada ar nervas ima , lyg kokia ligonė būčiau... Žodžiu kartais ar pykta darausi arba žliumpti imu... Na bet čia mūsų esama būklė įtaką daro
erricaya parašė:
labas rytas merginos,mano savijauta tragiska, nespejau atsikelt is lovos kaip pykina, nuejau po dusu, vos nenualpaau ir vos neapsivemiau, begte nubegau i lova... dabar sedziu nei valgyt nei juoktis, numeciau 1kg, vakare nenoriu nk valgyt, diena mazai valgau, siandien net i pusrycius negaliu paziuret. beje, dazni miegu ant pilvo, bet sunkumo nejauciu ar tai nieko tokio? beto miegodama ant nugaros rankas laikau i virsu... nu suprantat... ka jus manot?
Labas , labai užjaučiu , bet manau , kad taip įprasta. Pati pernai panašiai jaučiausi. Vos ne visą laiką puodą apsikabinus buvau , ištisai pradžioje pykino , bet vėliau aprimo. Tik mašina važiuoti negalėdavau , tuoj apsivemdavau. Na kad rankas pakėlus laikai tai nelabai gerai , bent jau man taip mama sakydavo , kad taip mažiukui galiu pakenkti. Na man atrodo , kad kūnas pasirenka jam patogiausia variantą , juk per miegus savęs nesukontroliuosi
erricaya parašė:
nu va tikras nestumas
ant pilvo miegu ir as manau tikrai dar nieko tokio, tik va rankyciu gal nereiktu laikyt i virsu tas nera gerai,su pirmu nestumu ir as tai miegodavau gydytojas uzdraude grieztai, nusipirk imbieriniu saldainiuku ir palaikyk po liezuciu turi nuimt pykinima,ir jei imanoma gulek nera cia ko draskytis darbai nepabegs ziurekis sveikatos savo ir maziuko, nejuokauk, ir nevalgyk jei nenori,ateis laikas isalksi ir sukramtysi ka nors, laikykis ;)
15 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai