Sandriuke parašė:
Visiems komplikuotiems gimdymams pratesia 2sav dekreta.
Na man irgi pratese dviems savaitems, bet man ne cp buvo, as netekkau apie 1 litra kraujo, tai priklauso irgi komplikuotiems gimdymams ;)
Sandriuke parašė:
Visiems komplikuotiems gimdymams pratesia 2sav dekreta.
Na man irgi pratese dviems savaitems, bet man ne cp buvo, as netekkau apie 1 litra kraujo, tai priklauso irgi komplikuotiems gimdymams ;)
monce parašė:
ar pervede lt?
snd ryte pervede, gal del to kad pavarde i v raides,abeceles gale:))
Sveikos . karsta lauke tai turbut visi laukuti sedit
mes lendam tik i vakara ,per karti nesinori eit , o bute baisi dusnuma..
Noriu paklausti kada reikia mazyli uzrasyti i darzeli? isejau dviems metams atostogu, o po to manau neturesiu kur palikti mazyli,tai galvojam gal i darzeli tik pries kiek laiko reik uzrasyt nezinau...
slapuke vip parašė:
Sveikos . karsta lauke tai turbut visi laukuti seditmes lendam tik i vakara ,per karti nesinori eit , o bute baisi dusnuma..
Noriu paklausti kada reikia mazy…
labas
mes karsciu nebijom, einam i lauka du kart 11iki 14 ir nuo 16 iki 21.
del darzelio, tai reikai jau dabar uzrasytis, as Metai uzrasiau, kai jai 1 men buvo, pirmagimi taip pat. eiles dideles darzeliuose, reiktu paskubet, jai nori be "laukneselio" papult
ZinaRup parašė:
Sveikutes. As prie to pacio. agal ka renkates darzelius? Gal galit koki rekomenduoti?
mes tai pagal tai koks arciausiai namu ir darbo, kad butu patogu nuvesti, pasiimti
as isvis manau, ne darzelyje juk esme, o kokia aukletoja papuls.
Sandriuke parašė:
mes tai pagal tai koks arciausiai namu ir darbo, kad butu patogu nuvesti, pasiimti
Tiesa, kad svarbiausia aukletoja ir rupe vaikuciu. As kadangi bedarbe, tai nezinau net kur cia geriau butu
ZinaRup parašė:
Tiesa, kad svarbiausia aukletoja ir rupe vaikuciu. As kadangi bedarbe, tai nezinau net kur cia geriau butu![]()
tai vienam darzely vieni pliusai, kitam kiti, todel vistik manau, kad svarbu gera aukletoja, kuri myletu vaikucius, nes as prie pat darzelio gyvenu, kiekviena diena einam i jo teritorija zaisti, tai prisiziurau tokiu aukletoju ir tokio elgesio su vaikais, kad net baisu
tai ziurek kur arciausiai namu, ar kur vyro darbo arciau, jaigu vyras vezios.
ir patarciau jau uzsirasyt , jai nuo 2 metu zadi leisti.
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai