kakava2 parašė:
ar kas atrasys man apie maitinimo kedute, ar pusiau gulom padetyje galima jau maitint nesedinti vaika ar ne
As sodinu
ne staciai zinoma. is pradziu bandeme gultuke, bet labai jau issitepliname
kakava2 parašė:
ar kas atrasys man apie maitinimo kedute, ar pusiau gulom padetyje galima jau maitint nesedinti vaika ar ne
As sodinu
ne staciai zinoma. is pradziu bandeme gultuke, bet labai jau issitepliname
dolla_ parašė:
As sodinune staciai zinoma. is pradziu bandeme gultuke, bet labai jau issitepliname
![]()
o jus kazkur skaitet kad galima ar tiesiog pati pabandet?
kakava2 parašė:
na tai paziurekit kaip tas pusiai gulsciai gaunasi? jei panasiai kaip auto kedute ar gultukas, tada manau viskas OK.
muus kedute be tokiu "pusiau" funkciju. vyresnele sekmingai maitinau gultuke kol galejo sedet, manau kol su maziuke normaliai pradesim valgyt irgi bus pakankamai didele, kad sedetu.
kakava2 parašė:
ne, neskaiciau, bet matau, kad vaikas labai pats bando sestis, o ir pasidinu, kaip minejau, ne prie stataus atloso-panasiai kaip gultuke.
kakava2 parašė:
Mano drauge taip maitino nuo 4 men savo vaika. Bet ji gultuke darydavo labiausiai sedima pozicija. As sodinsiu jau kai sedes. Db ant keliu pasodinu ir duodu maista.
kakava2 parašė:
nesusireiksminkite
Pas mane keduteje galima atlost siek sednyne, tai tokioje padetyje maitinu. Auto kedute pas mus jau pilnai sedima
bloodflower parašė:
Mano drauge taip maitino nuo 4 men savo vaika. Bet ji gultuke darydavo labiausiai sedima pozicija. As sodinsiu jau kai sedes. Db ant keliu pasodinu ir duodu maista.
oho ant kelliu :)) as gultuke su ja bunu iki ausu apciaudeta aptaskyta. tai nekalbu apie kelius
kakava2 parašė:
oho ant kelliu :)) as gultuke su ja bunu iki ausu apciaudeta aptaskyta. tai nekalbu apie kelius![]()
As gabaliukais duodu maista
beje, galima pasodint ant keliu( ranka po pazastim prilaikau, kad nebutu tikro sedejimo) ir paciai atsiset prie stalo. Gaunasi vaikas sedi uz stalo, jei krenta kas, tai ant stalo.
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai