jurgaangl parašė:
Sveiki karts nuo karto paskaitineju jusu foruma, noriu pasiteirauti kokia cybex kedute pirkote?![]()
Pallas 2-fix (9-36 kg).
jurgaangl parašė:
Sveiki karts nuo karto paskaitineju jusu foruma, noriu pasiteirauti kokia cybex kedute pirkote?![]()
Pallas 2-fix (9-36 kg).
Liepinukas89 parašė:
Manes vakar neliete nei viena tema..bet buvo bjauru skaityt..kiek ironijos,kiek piktumo pamaciau...
Jei mažiau "skaitytumėt tarp eilučių" ir mąstytumėte pozityviau, sutaupytumėte nervinių ląstelių ir geros nuotaikos. Gebėjimas pajuokauti ir pasijuokti yra teigiama savybė daugeliu gyvenimo atveju. Forumas tam ir yra , kad galėtume diskutuoti ir dalintis patirtimi. Visada, manau, jog neverta užduoti klausimo, jei manai, kad atsakymas nepatiks.
Linksmiau, niekas čia niekam blogo nelinki!
Ivona90 parašė:
man jau stogas vaziuoja.. reikia auto ir maitinimo kedutes.pasirinkimas didziausias,sunku issirinkt,ypac autokedute,kas svarbiausia man..gal jau pirkotes?i ka labia…
Vyresnėliui turėjom 9-18kg Maxi-cosi Tobi, gera, buvom patenkinti. Bet kai prireikė jau didesnės išrinkau Cybex Solution 15-36 , o mažiui Serona 0-18 nupirkau. Testų rezultatai geri, dizainas taip pat.
Aurelija, bandykite pasiulyti koses po pietu miegelio ar grizus is laukelio, apetitas didesnis buna, bent jau
Arono
pasitelkit i pagalba zaisliukus
darykit tai, kas patinka
tegu nemato to saukstelio su maistu
Beje, mano vaikas valgo tik is silikoninio saukstelio , is kito neima
šiandie susipažinau su kaimynais iš gretimos laiptinės, su kuriais turime vieną bendrą sieną. jautrūs žmonės pasitaikė. skundėsi, kad girdi, kaip vaikas verkia ir jiems tai nepatinka
niu tas vaikas verkia kaip ir visi normalūs kūdikiai. pašnekėjom apie gyvenimo daugiabutyje ir miške privalumus bei trūkumus, bet vis tiek jie didžiai suirzę nupėdino namo
allegri parašė:
šiandie susipažinau su kaimynais iš gretimos laiptinės, su kuriais turime vieną bendrą sieną. jautrūs žmonės pasitaikė. skundėsi, kad girdi, kaip vaikas verkia ir j…
That's life...
viva parašė:
That's life...
it sucks and then you die..
Stuorukas parašė:
Aurelija, bandykite pasiulyti koses po pietu miegelio ar grizus is laukelio, apetitas didesnis buna, bent jau
Nu kazkaip tai ismoksim valgyti
ačiū: 4u:
AuReLiJa J parašė:
Nu kazkaip tai ismoksim valgytiačiū: 4u:
ismoksit, esu tikra
neskubekit, nesinervinkit
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai