ingavikalinas parašė:
Bandykit ieskot kas mezga gal numegstu
Kaip tik ieškau
ingavikalinas parašė:
Bandykit ieskot kas mezga gal numegstu
Kaip tik ieškau
AuReLiJa J parašė:
Gerai gelbėkit,ką mergytei naujegimei dovanų pirkti,kas reikalinga jums buvo tikrai ir naudinga? Man net nežinau kas buvo naudinga viską buvau nusipirkusi ką reikėj…
Jeigu viska turi, tada galima rubeliu siek tiek vyresniam amziui. Maziukai labai gretai auga, po dvieju menesiu turimi rubeliai bus mazi.
AuReLiJa J parašė:
Gerai gelbėkit,ką mergytei naujegimei dovanų pirkti,kas reikalinga jums buvo tikrai ir naudinga? Man net nežinau kas buvo naudinga viską buvau nusipirkusi ką reikėj…
As planuoju draugei fotosesijos kupona nupirkti sia proga
AuReLiJa J parašė:
As tai pirkciau koki ranksluotuka ar pleduka,ju tikrai nebuna perdaug man atrodo
ir dar prideciau koki barskuti. Arba merino vilnos apatini rubeli koki,nerealus dalykas,ypac naujagimiui.
Na mes tai praeitais metais pirkom zaisliuka su pleduku, viskas kompaktiskai sudideda, o siaip galit atsargiai pasiklaust ko reiketu. Mano tevai irgi klause ka, tai sakau kaip dabar tai puodelio plastmasinio, nes jau didele nori buti, kaip tokiem kleckam metu laiko tai irankiai susinaudps dar, galima nupirkti lavinamu nygeliu, kurias dabar pavartys o veliau ir prades naudoti pagal paskirti
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai