.ona parašė:
Turi paspirtuką ir triratuką. Paspirtukas gal labiau patinka, nors ir triratuką pamina.
Benas paspirtuku vaziuoja tik su vairo sukiojimu,nesuka o nuvaziuoja i "krumus" tada nulipa pasitiesina ir kol tiesiai tai vaziuoja gerai
.ona parašė:
Turi paspirtuką ir triratuką. Paspirtukas gal labiau patinka, nors ir triratuką pamina.
Benas paspirtuku vaziuoja tik su vairo sukiojimu,nesuka o nuvaziuoja i "krumus" tada nulipa pasitiesina ir kol tiesiai tai vaziuoja gerai
Kefalonija parašė:
Sveikutes! Kokias knygas jusu vaikuciai 'skaito'/megsta?
Turim tai lb daug,bet labiausiai su garsais patinka,dar tos kur zodziai,spalvos.Su paveiksleliais.O pries miega turim tokia knigute trumpu pasakaiciu,tai leidziu viena issirinkt,aisku perskaitau paskui kokias4 nes buna nu dar viena dar
ingutė321 parašė:
Turim tai lb daug,bet labiausiai su garsais patinka,dar tos kur zodziai,spalvos.Su paveiksleliais.O pries miega turim tokia knigute trumpu pasakaiciu,tai leidziu vi…
Kaip pavydžiu! Neisklauso pasakų, verčia kitą lapą. Kažin, ar 10 pasakų yra išklausęs
aalnenukai parašė:
Kaip pavydžiu! Neisklauso pasakų, verčia kitą lapą. Kažin, ar 10 pasakų yra išklausęs![]()
Buna aisku visko.Bet db jau kaip ritualas tapo
Gretukee parašė:
Kaip auklejate savo vaikucius? Kaip miegas ?mane ima neviltis nei pietu nei nakty miegot nenori prisigalvoja visko kad tik neit nezinau net ka daryti jauciuosi blog…
Gerai miegam,vakare tik sunkokai uzmiega.Pietu tai 2-3h.
Gretukee parašė:
Kaip auklejate savo vaikucius? Kaip miegas ?mane ima neviltis nei pietu nei nakty miegot nenori prisigalvoja visko kad tik neit nezinau net ka daryti jauciuosi blog…
Pazistamas jausmas! Gal judrus vaikas ir nenuvargsta? Gal miega geriau nakti,jeigu nemiega diena? Patikekite,as esu kur kas blogesne mama, bet pati geriausia savo vaikui!
Gretukee parašė:
Vaikui labai svarbu rutina: eiti meigoti visada panasiu laiku, kad pries ieiga butu kakzokie ritualai ir vaikas jau supratu, link ko (miego) einama pvz pries nakties miega, mes prausiames, valomes dantis, skaitome pasaka ir tada mama jau dainuoja lopsine. Mano abu vaikai zino, ka reiskia vakare knyga - kad po pasakos jau gesinam sviesas ir labanakt. Mums kazkaip jau taip nusistoveje, kad atsikelus ryte turi praeiti 4-5 val ir tik tada gulau pietu miego, kitaip nemiegos, o po pietu atsikelus, maziausiai 6 val turi praeiti, kad jau ruosciau juos nakties miegui.