Margarit parašė:
trukdo gyventi ?
O taip. Aj as seip nemegstu tokiu zmoniu kurie pastoviai apkalba kitus zmones. Visus zmones skaito netikeleis , baisiais ir ttt . Ir pastoviai save islele kaip pasaulio bamba. Beto visur savo snapa kisa.
Margarit parašė:
trukdo gyventi ?
O taip. Aj as seip nemegstu tokiu zmoniu kurie pastoviai apkalba kitus zmones. Visus zmones skaito netikeleis , baisiais ir ttt . Ir pastoviai save islele kaip pasaulio bamba. Beto visur savo snapa kisa.
Julija@2 parašė:
mano panasus noras, tik aciu Dievui ji kartu negyvena, bet sugeba ir is atstumo komandas duodi![]()
O mum beda ji su mumis gyvena. Bet kai tik finansiskai pageres . Be zodziu . Iskart kraustaus . Nes man tuoi kuktura dings prasides xamizmas
[email protected] parašė:
O taip. Aj as seip nemegstu tokiu zmoniu kurie pastoviai apkalba kitus zmones. Visus zmones skaito netikeleis , baisiais ir ttt . Ir pastoviai save islele kaip pasa…
atrodo, kad apie mano eks uosviene kalbi
ta dar sugebedavo zmonems i akis sypsotis ir ciulbeti, o tik nusisukus viska apversdavo..fee, nesmagu net prisiminti
Daiva-717 parašė:
atrodo, kad apie mano eks uosviene kalbita dar sugebedavo zmonems i akis sypsotis ir ciulbeti, o tik nusisukus viska apversdavo..fee, nesmagu net prisiminti
Tai manoji taip ir daro. Ant akiu sypsos graziai ciulba. Poto tik uzsisuka ir purvais apipila
Simoona parašė:
mamytes, mes pradejom baseina lankyti. Super pramoga ir mamai, ir vaikuiir nzn ar cia sutapimas, ar ir siaip jau laikas atejo dukrytei, kad po uzsiemimo Guoda a…
Northway?
karolina281 parašė:
O tai moka is buteliuko gerti?
jau virš mėnesio kaip iš buteliuko mišinuką valgo
Margarit parašė:
![]()
![]()
Northway?
jooooo lb liux
antakalnio polkl.perpus pigiau, bet jau reiktu su masina vaziuoti o db pestute mudvi per 5min nueinam
mamos ar jau zvalgotes i automobilio kedutes? musu nuo vezimuko gretai bus per maza kadangi iki 10kg. tai dabar turiu dilema kokia pirkti,
pasirinkimas didelis, bet vat kuria pasirinkt. Maciau yra tokios nuo 9kg-36kg. ir kazkaip noretusi tokios. Gal jau kuri mamyte turite isigijus? Pasidalinkit ispudziais
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai