sima_1 parašė:
Man tai toks vaizdas kad ji issidirbineja vos isodinta i kedute. Jai kaip pramoga. Arba kad labai neskanu![]()
Ir ju dar bus kaip minimum iki 18 metu
sima_1 parašė:
Man tai toks vaizdas kad ji issidirbineja vos isodinta i kedute. Jai kaip pramoga. Arba kad labai neskanu![]()
Ir ju dar bus kaip minimum iki 18 metu
sima_1 parašė:
Mamos, ar yra daugiau tokiu nevalgiuku kaip manoji? Nebezinau kas cia uzejo, nu nieko nebevalgo normaliai.. Paragauja 1-2 saukstelius ir viskas, stumia tolyn, "kert…
Mums lygiai taip pat buvo mazdaug dvi savaites. As jeigu jau visai vos pora saukstu tesuvalgydavo, tai misinuko darydavau...Buvo tokiu dienu kai TIK misinuka ir gere, nu nebent kokio skanestuko - vaisiu tyreles truputuka...Manau, kad Nojui del dantu taip buvo. Paskui susitvarke savaime. Tai siulyciau pakentet, o paskui ziuresit, nemanau, kad tesis taip ilgai.
willdo parašė:
Mums lygiai taip pat buvo mazdaug dvi savaites. As jeigu jau visai vos pora saukstu tesuvalgydavo, tai misinuko darydavau...Buvo tokiu dienu kai TIK misinuka ir ger…
Aisku.. Lauksim
Daiiva parašė:
Po istuokos pasilikau mergautine pavarde ar eiti y sodra pasakyt ar y darboviete?
Man sodroj ir darbe sakė pranešti jei keisis pavardė, gal reikia tada dokumentuose pakeisti neisigilinau.
Daiiva parašė:
Po istuokos pasilikau mergautine pavarde ar eiti y sodra pasakyt ar y darboviete?
Daiva, kas dabar cia ivyko pas jus??
kmis parašė:
Mamytes kas kiek laiko maitinat savo maziukus ir kiek kartu dienoj? Maitinau kas 3val tai gaudavosi vakare 2k pienelio ir 3kart kieto maisto. O db mano mama ir siai…
Mum is vis 4 kartai valgymo iseina. Kose pieniska ryte, pietus mesyte su darzovem, vel kose su vaisiais nepieniska ir poto misinukas pries miega. Kas 3 val.- 3.5 val. Tarpais miau ir/ar bananas. Plius per diena nemazai vandenuko isgeria. As ziuriu pagal vaika kada jis atsikele ir kiek suvalge. Jei nedaug tai po 3 val. maitinu, jeigu nemazai tai po 4 val. Bet manau kad gal reiketu daugiau maitint kartu. Idomu kaip kitos mamos? Visiem prirasyt tas kas 4 val. manau nelogiska reikia atsizvelgt i vaiko dienotvarke ir kaip jis pats valgo.
Daiiva parašė:
Daivut visus dokumentus reik pasikeisti tada, kad nebutu nesusipratimų
na va ir mes pagaliau galim pasisakyti del svorio ir ugio
Patricija 10 menesiu sveria 9,3 kg ir 74,5 cm ugio
dvie dienas daviau naturalu jogurta ragauti , bet spjove lauk , siandien gavome "palaiminima " pradeti ragauti varske , koses virti imaisant siek tiek karves pieno ,ir ragauti jogurtus ivairius .
Su karves pienu dar neskubesiu , bet jogurto savo su misko uogom daviau paraguti ,ir ka .. net 3 saukstus suvalge :))) priprasim prie jogurto , bandysim varske
13 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai