Kristaalelis parašė:
Mamytės, pasidalinkit receptukais, ką skanaus gaminat mažyliams, jau nebeismanau ką sugalvoti naujo, kad paįvairinti mažylės maistuką![]()
Aš atradau cesnaka ir saliera kaip prieskoni. labai noriai valgo košes tada
Kristaalelis parašė:
Mamytės, pasidalinkit receptukais, ką skanaus gaminat mažyliams, jau nebeismanau ką sugalvoti naujo, kad paįvairinti mažylės maistuką![]()
Aš atradau cesnaka ir saliera kaip prieskoni. labai noriai valgo košes tada
i musu meniu iena gan daug kas: lasisa, zuvyte, vistienos krutinele, desreles, bulves, morkos, brokoliai, moliugas, cukinija, burokelis, grikiai, ryziai, juoda duona, plikomos pirktines koses, sriubytes ivairios, is skanestu lb megsta paprastus nesaldintus kukuruzus, sausainius gaidelis
As koses ghi sviestu ar paprastu skaninu. Arba grietinės truputį. Valgo miau varskytes barankas trapucius. Net lasinuka kaimiška kerta net dreba. Vat varškės paprastos su braškėmis trintomis nemėgsta. Maniske dreba kaip nori manų košės. Ją gardinu slyvom arba braškėmis
As gal ne į temą bet susimąsčiau šiandien
Pries metus tokiu laiku jau visos pergyvenom dėl menkiausio skausmelio ar tai judesio ar dar velnias žino ko. Dabar juokas ima bet prieš metus viskas nauja nežinoma. Laikas bėga. Tuoj pasipils gimtadieniai
As jau suplanavau ir torta uzsakiau.
Ech mano atostogos baigiasi vasario 1 į darbą grįžtu
laura.ma parašė:
Pries metus tokiu laiku jau visos pergyvenom dėl menkiausio skausmelio ar tai jude…
o kur mergyte? i lopseli?
laura.ma parašė:
Pries metus tokiu laiku jau visos pergyvenom dėl menkiausio skausmelio ar tai jude…
Aš vasario 10...
gimtadienis taip pat suplanuotas
ir beveik viskas užsakyta.
modestasakunaite parašė:
o kur mergyte? i lopseli?
Auklė. Jokių darželių lopseliu iki 2,5 metukų. Neturėsiu kada gydyti ;)
skaja77 parašė:
na ir pas mus tas pats , buvo salciai , buvome lauke su rogutem ir va nuo tada rauduoni ir pleiskainuojantis zandukai , bet va ka su kuneliu darosi , buvo pradzioje…
O kremuku nuo salcio tepat, kai einat i lauka?
modestasakunaite parašė:
i musu meniu iena gan daug kas: lasisa, zuvyte, vistienos krutinele, desreles, bulves, morkos, brokoliai, moliugas, cukinija, burokelis, grikiai, ryziai, juoda duon…
Lašišos dar neragavom,pasidalinkit,kaip ruošiat?
laura.ma parašė:
As koses ghi sviestu ar paprastu skaninu. Arba grietinės truputį. Valgo miau varskytes barankas trapucius. Net lasinuka kaimiška kerta net dreba. Vat varškės papras…
Kaip manų košę verdat,su karvės pienu? O slyvas sublenderiuojat?
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai