modestasakunaite parašė:
Mano mergytė jau moka susigėsti! džiaugiuosi jos pasiekimais, kiekviena diena vis kazka naujo ismokstapavyko uzgaudyti susigedusios mergytes mimiką
![]()
O ka pridirbo kad tokios veido israiskos?
modestasakunaite parašė:
Mano mergytė jau moka susigėsti! džiaugiuosi jos pasiekimais, kiekviena diena vis kazka naujo ismokstapavyko uzgaudyti susigedusios mergytes mimiką
![]()
O ka pridirbo kad tokios veido israiskos?
rasikee3 parašė:
O ka pridirbo kad tokios veido israiskos?![]()
uztenka graziai meiliai ja pavadinti ir iskart susigesta
kristge parašė:
Kokia fainuole !![]()
aciu
-Egle- parašė:
O jus seniau nusitraukti bandet? As bandziau nusitraukt pienuko,kad kose uzbalint,tai iskeikiau pientrauki,nuejauu naujo nusipirkt,tas zaraza irgi nieko neistrauke,…
As viskam strese. Paskutinikart pieno valge 6 val. Po to siuliau kruti gal 5 kart, bet spjauna ir rekia - nebega...nupirkau pm is tos panikos, bet irgi negeria. Net nemoka is buteliuko gerti. Pamaitinau kose - kaip ryte. Dabar jau bandsu migdyti. Labai tikiuos kad nakti bent kazkiek pienelio pasigamins...
Nepanikuokit,tikrai pienas niekur nedingo ir pas mane yra taip buve viskas susitvarkys pamatysit,as maitinu pati jau 3 savo vaika ir visko buvau prisigalvojus bet baigdavosi viskas sekmingai, pienuko kai bandai nusitraukti gali visai mazai buti geriauses pientraukis yra pats kudikelis,nes jis masazuoja ciulpdamas ir pienukas gaminasi .O jei nenori tai nereiskia kad pieno nera arba jei mazai valgo tai reiskia jam tiek uztenka,alkanas vaikas tikrai tai parodys,pailsekit ir pamatysit kaip viskas bus okwilldo parašė:
As viskam strese. Paskutinikart pieno valge 6 val. Po to siuliau kruti gal 5 kart, bet spjauna ir rekia - nebega...nupirkau pm is tos panikos, bet irgi negeria. Net…
elvi elvi parašė:
Jei negere tai geriau ir nepratinti prie buteliuko,yra parsiduoda specealus mokomieji puodeliai su snapeliu kudikiams mokytis gerti is puoduko tai jau jais ir naudo…
Turim toki puodeli, geria is jo vandenuka. Tai ir pm i ji ruosti?
Labas rytas. Del pieno, mes valgom tik 2koses kolkas. Nuo 9men trauksim pusrycius, tai zinokit, net nepradejus primaitinimo, krutys buvo lyg tuscios, praeidavus didesniam laiko tarpui tikrai netempdavo, kaip anksciau (1-2men) ir as visiskai nestresuoju. Maziuke buna valgo 1min, buna 5. Kaip isalksta. ;) Visad pasiulau ir apie pm net negalvoju, iki 1m. Kaio esu nusibrezus tikrai zadu maitint tik mp be jokiu isikisimu ;) Linkiu to ir jums, nepasiduokit
Na nebent jau pavargot. As kartais neslepsiu irgi pavargstu, ypatingai kai vaikas valgo kas 15-30minuciu, laiko sau nera. Bet reiskia nori, reikia taip ir turi but
Jau jeigu 8menesius ismaitinau, tai dar 4drasiai ismaitinsiu, o gal net dar ilgiau ;))
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai