visada besisypsanti parašė:
Ingrida, drauge numezge;)
oho kiek banduciu
visada besisypsanti parašė:
Ingrida, drauge numezge;)
oho kiek banduciu
ajstteee parašė:
Man pasidare baisu,sedejau valgiau ir paziurejau i veidrodi y sawe is sono,tai persigandau...atrodau kaip meska,matos tas 21kg priaugtas...nezinau kaip reiks juos p…
oj man lygiai tas pats
einu pro veidrodį,tai stengiuos nežiūrėt kaip atrodau
dar draugas mane meškute vadina ir tikrai ne be reikalo
ajstteee parašė:
Man pasidare baisu,sedejau valgiau ir paziurejau i veidrodi y sawe is sono,tai persigandau...atrodau kaip meska,matos tas 21kg priaugtas...nezinau kaip reiks juos p…
Ai, as jau nustojau nervintis del tu kg...
ziuresiu po gimdymo kokiu tempu kris jie, vis tiek maitinimas duos savo, o ir su vyru susitarem kad i sav bent karta leistu pasportuoti eiti, bet viskas matysis po gimdymo..
Sampano as jau keli menesiai noriu, atrodo kai jau gelesiu ismauksiu visa buteli, bet zinau, kad taip tikrai nebus. tikr
resevi parašė:
O man siandien kazkoks tinginiadienisnieko nedarau,tik riju viska is eiles
Koju skauda,kaulus suka...
ypac kelius
![]()
liule parašė:
Sampano as jau keli menesiai noriu, atrodo kai jau gelesiu ismauksiu visa buteli, bet zinau, kad taip tikrai nebus. tikr
As visa savaite svajoju apie skarbaliuka sidro, misko uogu
bet, deja....
liule parašė:
as balto vyno su pelesiniu suriu
o-rchidej-a parašė:
Eik tu sau.ir koks jausmas kai apverte atgal?Jauciu labai nemalonus ar ne?Ar jus sutikote kad apverstu?
Na jausmas isties nemalonus, bet tikrai neskaudejo
taip sutikau nes labai nenoriu cp
Evute1618 parašė:
Na jausmas isties nemalonus, bet tikrai neskaudejotaip sutikau nes labai nenoriu cp
![]()
kažkaip sunkiai įsivaizduoju kaip daro tą apvertimą...
14 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai