resevi parašė:
Labas rytasSveikinimai visoms naujai iskeptoms mamoms
![]()
![]()
Man ir po pakrapstymu niekas nesuveike. Va vis dar namie ir vis laukiu gi kada tas musu mazius pasirodys. ...
resevi parašė:
Labas rytasSveikinimai visoms naujai iskeptoms mamoms
![]()
![]()
Man ir po pakrapstymu niekas nesuveike. Va vis dar namie ir vis laukiu gi kada tas musu mazius pasirodys. ...
labas rytelis mamukai kaip miegojot as negaliu sudet akiu jau kuri naktis nors like dvi savaiteles bet va buvau pas medvife nunesiau kaip ir sulig kiekvienu vizitu savo slapima ir kaskas negerai juosteles spalvos neatitiko isiunte tyrimams gali buti infekcija labai sunerimau klausinejo ar skauda kaska man ar ne o man jau koks antras menesis skaudena kirksniu srity ir kuo toliau tuo labaiau bet manydama kad cia taip turi buti jai nieko nesakydavau labai neramu telieka laukt tyrimu rezultatu ka jie parodys o infekcija kaip sako ji gali sukelt pavojiu mano leliukui ar net pacem gimdymui kaska sukomplikuot dieve as kaip bijau prisigalvojius visokiu dalyku
Kregzduti parašė:
Sveikos, o man terminas pagal daktarus rytojbet, kad ir kaip noriu niekas nejuda ... nenori mazius is pilvelio pasisalinti ;D
Va va pas mus tas pats. Mes jau labai norim, kad pasitodytu, o musu maziui geriau pas mane pilvelyje.
Jau nebesitikiu, kad siandien pagimdysiu. Dabar laukia antradienio vizitas I ligonine. Paziuresim ka ten pasakys
Jurga 3 parašė:
Va va pas mus tas pats. Mes jau labai norim, kad pasitodytu, o musu maziui geriau pas mane pilvelyje.![]()
Gerai ten leliukam sterblikese
bet jau galetu nebelaukt .. :/ man jei jau nepagimdau i ligonine vizitas treciadieni nusimatys :/
Savelk parašė:
Labas rytas! Sveikinimai mamytem!
As gimdziau be epiduro, su linksmosiom dujom (cia UK) ir kamstis nei su vienu nest…
Vidurius paleidzia del hormonu, organizmas ruosiasi gimdymui ir savaime valosi...Arba pasalinis poveikis vartojant gelezi.
resevi parašė:
Atpazinsit,as irgi nezinojau,bet pamaciau ir supratauJis gali ir nepasisalinti...su pirmu man pasisalino,jau vgn,po apziuros,kada atsidarymas buvo 6cm.S…
Pas mane vakar vakare ėjo kažkas įtartino, bet vis abejoju ar tai išskyros ar gal jaukamštis po truputuką juda... tik kad spalva link žalsvumo, vietom lyg į šviesiai rudą spalvą skaidrią(bet be kraujo akivaizdaus. Tai ir suku galvą, ar čia koks uždegimas bando kibti, ar kamštis bando eiti
net esant uždegimui niekada tiek daugokai nebūdavo
Jurga 3 parašė:
Labas rytas nestukesir jau esamos mamytes
kaip laikotes?
Nu ka pas mus siandien statusas irgi pasikeitesiandien mums termino dien…
Laba ryta, taip ir sekas, paruosiamieji pakankino termino diena ir toliau ramu
Gal ryt klinikose pakrapstys kakleli, ar bent ji patikrins, nes dar niekas netikrino
tai nezinau nei kiek, nei kas ten atsidare
Ingrida29 parašė:
Na pas mane be kraujo,toks baltai permatomas "snarglys" .atsiprasau uz issireiskima,bet tikrai taip atrodonepasakyciau kad labai didziulis,bet as manau cia …
Kažką panašaus vakar ir aš mačiau, bet pas mane atspalvis truputį į žalsvumą buvo, truputį rusvumą(be jokių akivaizdžių kraujukų. Kaip išskyroms tai atrodė truputį per didelis kiekis. Tai va ir sėdžiu kojas suglaudus
Aš, turbūt, vienintelė visam forume tik šią savaitę rūbelius susitvarkius. Šios dienos tikslas tašę susikrauti
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai