Man spalio 14. Siandien pilnai suejo 27 savaites, tai as skaitau kad prasidejo 28
patituke parašė:
Labai grazus pilvukas!
Kaip ir visu kitu cia esanciu pilvuocikiu!![]()
Man spalio 14. Siandien pilnai suejo 27 savaites, tai as skaitau kad prasidejo 28
patituke parašė:
Labai grazus pilvukas!
Kaip ir visu kitu cia esanciu pilvuocikiu!![]()
Egle K. parašė:
Pas jus parašyta 29, vadinasi dabar 28 yra ir 29 prasidėjo.Teisingai?
![]()
Na taip, dabar skaičiuosis pvz pas mane 26 + 1, 26 + 2 ir t.t. ir taip iki pilnos 27sav.
Lamelaa parašė:
Na taip, dabar skaičiuosis pvz pas mane 26 + 1, 26 + 2 ir t.t. ir taip iki pilnos 27sav.
Žinau.
ech mergaites jums reikejo matyti mano vyro veida :DD zodziu o buvo taip : SND LABAI uzsimaniau koldunu , kadangi gyvenu uk , tai teko lekti i lietuviu parduotuve. grizusi namo issiviriau tikrai nemazai , nes jauciausi baisiai alkana. na su vyru sedome prie stalo valgyti as greit pavalgiau ( esu is greitai valganciu ) pastumiau lekste toliau nuo krasto paglosciau pilvuka ir sakau vyrui : NU VA DUKRYTE PAMAITINAU DBR GALIU EITI IR SAU ISIDETI
maniau kad jam akys ant kaktos isoks :DDD
pasirodysiu ir as , mums 27 savaites suejo vakar
P.S foto daryta pries kolduniuku valgyma!

Tanyte_mamyte parašė:
ech mergaites jums reikejo matyti mano vyro veida :DD zodziu o buvo taip : SND LABAI uzsimaniau koldunu , kadangi gyvenu uk , tai teko lekti i lietuviu parduotuve…
Gražuolės
emilija_n parašė:
Man spalio 14. Siandien pilnai suejo 27 savaites, tai as skaitau kad prasidejo 28![]()
Per mano gimtadienį jūsų terminas
beje, labai žavi nėštukė esate
Tanyte_mamyte parašė:
ech mergaites jums reikejo matyti mano vyro veida :DD zodziu o buvo taip : SND LABAI uzsimaniau koldunu , kadangi gyvenu uk , tai teko lekti i lietuviu parduotuve…
Apetitu nesiskundžiat
aš tai uogas kilogramais vis valgau kasdien, vyras jau mus su vaikeliu uogytėm vadina
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai