Maliukas parašė:
Atsiprašau už durną klausimą, bet koks maždaug skausmas būna?
Kiekvienai skirtingai
Maliukas parašė:
Kiekvienai skirtingai
danguolratkeviien parašė:
na dabar antras nestumas tai nebera taip baisu ir pati zadu but namuose ilgai o poto tik vaziuot i ligonine kad greiciau grisciau juk man dukryte bus.o svetimiems z…
Vat vat ir as svetimu nenoriu, o plius mano vaikas su svetimais nesedes, jinai verks, tai as dar daugiau pergyvensiu. Tai as tikiuosi vyrui iseis susitart darbe, tai jis su jia sedes namuose
Maliukas parašė:
Man labai stiprus skausmas buvo, netgi istvert negalejau, ir retausi i visas puses
evagel parašė:
Kiekvienai skirtingai![]()
Tai žinau, bet vis tiek koks tai maždaug skausmas... Nes pirmas leliukas tai iš vis nieko nežinau, o viskas idomu
evagel parašė:
Auklei![]()
Na tik ne mano atveju aukle
pas mane vaikas net su babcia nesedes namuose
Maliukas parašė:
na kaip ir rase kiekvienai kitoks itoms styprus kitoms nelabai..mano ant galo skausmai buvo tokie kad nebenorejau gyvent ir jau pasamone kure vaizdus kaip nusizudit kad nebereiktu kest to skausmo
bet nieko istveriau:)nereikiau ir vyro nekeikiau:)kentejau dantys sukandus ir kas 2min klausiau kada bus viskas
o pradzioj buvo kaip per menesines skausmas iki 10min saremiu eigos poto jau labiau skauda vaikstai susiemus pilva visa drebejau praina vel gerai paziuri i laikrodi o 5min laisvos.o 5min vel prasideda viskas
Maliukas parašė:
Tai žinau, bet vis tiek koks tai maždaug skausmas... Nes pirmas leliukas tai iš vis nieko nežinau, o viskas idomu![]()
Man kol vandenu nenuleido,tai vos vos pamausdavo ir tiek
o kai jie nubegi,tai jie stipret pradejo
tada epidiura pasiule,nes per 4 val vos 1 cm prasivere
Maliukas parašė:
Tai žinau, bet vis tiek koks tai maždaug skausmas... Nes pirmas leliukas tai iš vis nieko nežinau, o viskas idomu![]()
As kai turejus radikulita, tai nepaliginsiu to skausmo. O man sake saremiai toks pats skausmas kaip ir radikulitas, neko panasaus. Skasmas toks lyg tau be narkozes kaulus lauzytu
zuikite parašė:
As kai turejus radikulita, tai nepaliginsiu to skausmo. O man sake saremiai toks pats skausmas kaip ir radikulitas, neko panasaus. Skasmas toks lyg tau be narkozes …
Na,kaulu man nieks nelauze,tai negaliu palygint
zuikite parašė:
As kai turejus radikulita, tai nepaliginsiu to skausmo. O man sake saremiai toks pats skausmas kaip ir radikulitas, neko panasaus. Skasmas toks lyg tau be narkozes …
Aš labai tikiuosi, kad būsiu iš tų kurioms nelabai skauda
Kažkada net sapnavau, kad labai lengvai ir be skausmo pagimdžiau
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai