MargaritaGS parašė:
Ai nu tai tada ne taip baisufuii jau persigandau kad gimdyt vaziuosiu, net lovyte poliau klot
![]()
net vandenims nubegus kol skausmo nejauti neskubek, isleto susiruosk ir vaziuok pasitikt leliuko :)))
MargaritaGS parašė:
Ai nu tai tada ne taip baisufuii jau persigandau kad gimdyt vaziuosiu, net lovyte poliau klot
![]()
net vandenims nubegus kol skausmo nejauti neskubek, isleto susiruosk ir vaziuok pasitikt leliuko :)))
MargaritaGS parašė:
ojej nesuprantu kas cia pasidare... nuejau siusiuko ir bevalydamasi pamaciau ant tauletinio tokias isskyras rudo atspalvio... ir ne mazai bet ir ne daug…
kamstis manau
MargaritaGS parašė:
O be jo ilgai galima vaiksciot?![]()
Man jis isejes praita sav. Bet va dar vis eina. Su pirmu tai isejo vakare ir nakti variau gimdyti. Tai cia nezinosi kada
saulyta parašė:
agam![]()
rugsejo 28 diena
gogis parašė:
man siule klinikose apsukti,atsisakiau, nerizikuosiu, kaip yra taip. man rytoj prasides 38 sav. mane operuos rugsejo 28d. kauno klinikose, lygiai uz 10 dieneliu.
mums ta pacia diena cp :))
as siandien buvau klinikoj kurioje gimdysiu. Uzserigistravom. tai pasake jei iki spalio 14 gimdymas neprasides, ta diena jau turiu atvaziuoti i klinika, skatins. ( jei svoris bus ne per didelis) na tikiuosi issipereti pati anksciau to termino
jie su diabetu neleidzia pernesiot
-ienė- parašė:
Sveikos mergaitėsaš po vizito..ir esu labai nuliūdus..
nes važiavom patikrinti vandenukus, ir viskas normoje,'tačiau pagal mm mums 36+1 ir sveriam tik…
nepergyvenkite, man taip buvo, sake vaiko svoris per mazas, stebejo kas savaite ir pasirodo jie klydo, gime normalaus svorio, jie daznai grybauja del svorio/
-ienė- parašė:
Sveikos mergaitėsaš po vizito..ir esu labai nuliūdus..
nes važiavom patikrinti vandenukus, ir viskas normoje,'tačiau pagal mm mums 36+1 ir sveriam tik…
laba,o neytaria hipotrofijos?nes man panasiai viskas,vaisius atsilieka augimu 2savaites nei pagal mms
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai