Beibi parašė:
Del šventos ramybes tiesiognėštumas nera komplikuotas .. tik atsisluoksniavimas buvo , bet kaip ir sako praejo.. Bet cia su tuo nesusiję.. Nezinau is tikruju ka…
pasidarykit prisca jei jie kažką rodytų blogo tada vertėtų ir šiuos
Beibi parašė:
Del šventos ramybes tiesiognėštumas nera komplikuotas .. tik atsisluoksniavimas buvo , bet kaip ir sako praejo.. Bet cia su tuo nesusiję.. Nezinau is tikruju ka…
pasidarykit prisca jei jie kažką rodytų blogo tada vertėtų ir šiuos
Lapinuke parašė:
Turbut todel ir sake, kad is karto padarytu progesterono tyrima ir jei mazai jau labai anksti reiketu ji vartoti. Na aisku, nei mes cia visazines, nei ka diagnozuot…
Kur ir pas kokį gydytoja lankaisi?
ivoncikas parašė:
Duphastona geriat? ar dar ka nors, kas stabdytu persileidima? gal cia tik tepliojimas ir viskas susitvarkys. Nepraraskit vilties ir tikekit
Ne tokių vaistų negeriu net nežinau ar juos čia ūk įrašinėja nes kai pamenu prieš trečią persileidima prašiau kad duotų vaistų kurie sustiprintų nėštumą sumažintų persileidima rizika man pasakė kad nieko panašaus jie neturi ir nenaudoja
Sveikutes. Nakti prisisapnavau kosmaru visokiu, ryte gausiu isskyru pasirode tokios rozines spalvos, vakar vis padurdavo astriai pilvo sona, sian atrodo nieko. Bet papus daug maziau skauda,maziau pykina. 9d nenuvariau pas gine, nes kaip ir viskas ok buvo,bet sia po darbo jau varysiu, nes nervai neatlaikys
praeita karta lb pamaniu laiku pabego mazulis, tai baimes pilnos akys...
kapri parašė:
Sveikutes. Nakti prisisapnavau kosmaru visokiu, ryte gausiu isskyru pasirode tokios rozines spalvos, vakar vis padurdavo astriai pilvo sona, sian atrodo nieko. Bet …
Kapri, man nuo vakar irgi pradėjo šiek tiek rudai tepliot, viskas bus gerai pamatysi, bet teisingai nusprendei pasirodyt pas gydytoją. Laikysiu kumščius. Kelintą val. Eisi?
kapri parašė:
Sveikutes. Nakti prisisapnavau kosmaru visokiu, ryte gausiu isskyru pasirode tokios rozines spalvos, vakar vis padurdavo astriai pilvo sona, sian atrodo nieko. Bet …
Gal tas soninis skausmas tik raisciai. Man kai buvo tie blogieji skausmai, tai grynai itin stiprus mmm skausmai arba net saremiu. Tai net nugara plese.
Bet aisku geriau apsilankyti pas gydytoja, gal ramiau brnt keliom dienom bus. Nes dabar, jauciu tau kaip man, atrodo ramybe bus tik pagimdzius..
Panos as niekaip nesuprantu kaip tiksliai apskaičiuoti tas savaites dienas. Mano paskutines mm buvo spalio 31d. Tai pagal tėvu darželio skaiciuokle rašo 11sav, o pas gine pagal paskutines mm paskaičiavo kad 10sav. Pati sudėjus visas dienas ir padalinus is 7, gaunu 10,5sav.
Help ! Kaip skaičiuoti ?
5 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai