Gedaile parašė:
As is Kauno, pas mus Rasa buvona, as Jusu vietoje tikrai nebesikankinciau ir deciaus antspenius
aisku gal pas mane biski kitokia situacija, kazkaip nebijau, …
Neima su anspeniais
Gedaile parašė:
As is Kauno, pas mus Rasa buvona, as Jusu vietoje tikrai nebesikankinciau ir deciaus antspenius
aisku gal pas mane biski kitokia situacija, kazkaip nebijau, …
Neima su anspeniais
milda.n parašė:
Ar kuri susidūrėt su pienlige? Mažiukui pabalęs liežuvis, dar neramesnis nei įprastai, išangė paberta, man krūtinė irgi skaudžiai dilgsi. Paskaičiau, kad gali būti …
Tai pavalykite su sodos tirpalu. Proporcijos:200 ml virinto vandens ir saukstelis sodos.
Gedaile parašė:
Ziauriai gerai skausma nuima diclofenac, tik va tada ir nuo papu visai nuima ir jau nebejauti ar gerai idetas, nes neskauda ?
Na, man jaucias ir nuo ju, jei paima blogai ? Bet tikrai apmazina ta dirgluma ju...
Vitorija parašė:
Neima su anspeniais![]()
O į antspenius įlašinote kiek nors pienuko? Reik suvilgyt mamos pienuku...tai ir prilimpa gerai ir kvepia pienuku
Vitorija parašė:
Tai pavalykite su sodos tirpalu. Proporcijos:200 ml virinto vandens ir saukstelis sodos.
Valau keliskart per dieną, lyg ir mažėja, bet mažylis vis vien baisiai neramus, sunkiai leidžias. Taip gaila mažiuko
Na ka su saremiais kankinuos nuo 30d vakaro 18val 31d išvažiavau ir 4:50buvau kauno klinikose po visu apziuru pasake kaklelis vos 2cm atviras sarėmiai buvo pakenčiami... paguldė į gimdykla vel žiurėjo tonusus sarėmius ir po 8valandu žiūrėjo kaklelį nieko naujo per 8val neįvyko tie patys 2cm sarėmiai užeidavo skaidesni bet taip atrodė nes nei miegojis buvau nei valgius ir nebuvo jokio patogumo prigultu nebežinojo ka daryti vandenu leist ar skatint nenorėjo nes terminas buvo 30d ir minejo jog geriai savaime viskas prasidetu ai pasišalino kamštis nes kakleli du kart žiurėjus buvo begalo skaisminga tai matyt ir kamšti iskrutino to pasekoje išsiprašiau namo nes buvau jau taip pavargus norėjau atsigulti pasistengt pailset tai pasitarė ir išleido....vakar apie 3h buvom namie iškart ėjau gulti sarėmiai nedingo iki dabar kankinuos namie... iki vakaro 10vakaro išmokus jau buvau pakontroliuot sarėmiu ir jie apretejo galėjau numigti bent kazkiek tai padaryti pavyko pailsejau siuo metu užeina vel sunkiau valdomi sarėmiai bet vien todel kad jauciuos vėl biškiuka pavarkus ir nugulejus sonus ir vos tik pavargstu ir nerandu tinkamos pozos pradeda uzeiti skaudesni sarėmiai bandau vel kazkaip apraminti visa tai... bet jau pasiduoti noriu jau nebegaliu..visad buvau prieš cp bet jau nebegaliu vaidint didvyrės perdaug nusilpau ... jau vyras ir as esam uz cp bet kaip siandiena su kazkuo pasikalbeti kad jau nepajegiu ilgiau kenteti... ir isgelbetu cp nes veikla jei ir užkurtu butu problemu nemanau kad jau pajegčiau isstumt ir vaikas s eria apie 4500g. Kaip manot kaune kur geriau siandien pagaliau pasiprasyti cp nes jau negaliu tuoj dievus kviestis pradėsiu...
IndreD parašė:
Na ka su saremiais kankinuos nuo 30d vakaro 18val 31d išvažiavau ir 4:50buvau kauno klinikose po visu apziuru pasake kaklelis vos 2cm atviras sarėmiai buvo pakenčia…
Uzuojauta del tiek laiko prasikankinumo, bet siaip nemanau, kad rasit kas daeytu cp vien del to, kad prasot.. Pajungs tonus stebet ir viskss, tik jei matys, kad kas ne taip, tik tada cp. Bet tokiu atveju tai siulyciau i klinikas vaziuot, jei nusprestu cp daryt, tai visgi klinikos lieka klinikom. Laikykites!!!
milda.n parašė:
Valau keliskart per dieną, lyg ir mažėja, bet mažylis vis vien baisiai neramus, sunkiai leidžias. Taip gaila mažiuko
Tada dactarin tepala nusipirkit..jos nuo pienliges..bet su soda valyt nenustokit. Mes No gyvenam..cia tik su soda valyt..man buvo didesniam..tai valydama su soda per savaite tik praejo.
Marijuke24 parašė:
Tada dactarin tepala nusipirkit..jos nuo pienliges..bet su soda valyt nenustokit. Mes No gyvenam..cia tik su soda valyt..man buvo didesniam..tai valydama su soda pe…
O kaip jums pavyksta valyti? Klausiu nes mano mazyle vos tik iskisa liezuvi, greit ji vel paslepia, tai speju nubraukti merliuku vos galiuka liezuvio.
IndreD parašė:
Na ka su saremiais kankinuos nuo 30d vakaro 18val 31d išvažiavau ir 4:50buvau kauno klinikose po visu apziuru pasake kaklelis vos 2cm atviras sarėmiai buvo pakenčia…
Laikykites. Man cp dare antroje ligonineje. Personalas ir prieziura puiki. Vaziuociau ten.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai