Gintėpintė parašė:
Mamytes kurios vaikucius maitinat tik savo pienu, Kiek kakuciu buna per para? Pas mus tai po kiekvieno maitinimo sauskelne prikakota buna ir dar kartais ja keiciant…
Maniškis dažniausiai 2kart.
Gintėpintė parašė:
Mamytes kurios vaikucius maitinat tik savo pienu, Kiek kakuciu buna per para? Pas mus tai po kiekvieno maitinimo sauskelne prikakota buna ir dar kartais ja keiciant…
Maniškis dažniausiai 2kart.
Gintėpintė parašė:
Maniškė kaip kada-vieną dieną gali 2 kartus taip riebiai prikraut. Kitą dieną ir 5-6 kartus. Bet minimum 2 kartus prikrauna. O daugiau per dieną vis su dujom kažkiek pripurškia
Mrs_Coffee parašė:
Pas mane buvo skatinimas, epiduras ir galiausiai po 16 val nuo vandenu nuleidimo CP..
Mano toks pirmas gimdymas buvo ir leliukas lb neramus buvo menesi koki.
Gintėpintė parašė:
Pas mus irgi kiekviena maitinima buna kraunama i pampi ir nuemus taip pat buna, kad dar padaro kol valau
Mrs_Coffee parašė:
Pas mane buvo skatinimas, epiduras ir galiausiai po 16 val nuo vandenu nuleidimo CP..
Gal tikrai turi itakos gimdymas. Mano pirmas panasiai baiges tik kad epiduro neemiau. Vaikiukas ne tai kad buvo neramus, bet pirma men labai ilgai zyzdavo, labai sunkiai imigdavo, jau nuo pirmo karto ligoninej kai atnese po cp niekaip nepavyko lovytej migdyt. Iki puses metu miegojom kartu vos ne nosim susiglaude ( tiesa sakant man tai patiko, nors kartais ir noredavau laisviau pamiegot), nes tik taip miegodavo. Keldavosi kas dvi h kazkur o veliau kas viena h. Ir taip iki 10men. Vienas tik guode kad po pirmo menesio pavalgydavo per 5 min tai kazkaip nespedavau issibudint ir toliau miegodavau. Tai nejauciau didelio nuovargio. O sis gimes skaityk po planinio cp ir visai kitoks...
W2ee parašė:
Kokia didele Jusu mergaite! Wow.
Kur daretes? Gal galima kontaktus?
Taip, nors dar tik 2 savaites, bet panele nemaza
Mus fotografavo Ruta Auskalne. Ji Facebook vadinasi Vabaliuko foto arba www.vabaliukofoto.lt. Pirma karta pas ja buvom, bet likom suzaveti. Nuostabi fotografe ir taip graziai elgesi su mazyle, kantriai, svelniai. Labai likom patenkinti ir labai laukiam visu nuotrauku. Tikrai rekomenduoju visoms mamytems ja.
Gintėpintė parašė:
Beveik kiekviename pamperse kakutis buna
Gintėpintė parašė:
Kaip or pas jus, kiekviena karta, dar taip nebuvo, kad i diena kakotu tik 2 kartus
lazdlaur parašė:
Taip, nors dar tik 2 savaites, bet panele nemaza![]()
Aciu uz kontaltus - nors Urtei 6 savaites, bet planuoju dabar fotosesija daryti.
Klausimas mamytems, kurios turi daugiau nei viena vaikiuka
Kaip jums sekasi sutarti su vyresniaisiais po brolio/seses gimimo? Ar vyresnieji nelaiko pykcio?
Mano dvimetinukas pradejo lb salintis manes, neprisileisti. Neleidzia nei apkabinti, nei nuprausti, aprengti, uzmigdyti, tt. Viska turi daryti tetis. Nuolat stumia mane, nors iki seses gimimo buvom neisskiriamo
Tik labai keista, kad sese tikrai myli, jai nerodo jokio piktumo. Prieina paglostyt, pabuciuoti, uzkloti. O va mama tapo nebereikalinga. Nors suprantu, kad isaugs ir pasikeis, bet siuo momentu tai labai plysta man sirdis..
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai