Gintėpintė parašė:
Dekretas skaiciuojamas taip: 70 dienu iki gimdymo ir 56 dienos po gimdymo. Jei cezaris ar instrumentinis gimdymas po gimdymo prideda dar 14dienu. Dekretas pradedama…
labai graziai paaiskinta!
Gintėpintė parašė:
Dekretas skaiciuojamas taip: 70 dienu iki gimdymo ir 56 dienos po gimdymo. Jei cezaris ar instrumentinis gimdymas po gimdymo prideda dar 14dienu. Dekretas pradedama…
labai graziai paaiskinta!
zmama parašė:
Buvom sia pas akiu gydytoja, tai kaip ir viskas siai dienai gerai, pakartotinai po metu.. Tik lb keista, prie kab nei vieno zmogaus, o taloneliu, tuo lb papildo…
gal daug serganciu ir atsauke vizitus? Svarbu jus greit priejot ir kad viskas gerai! O kaip tikrina tokiems maziukams akytes?
Aneliuke parašė:
tai rankdarbiais irgi užsiimu, bet aš pirmą kartą tapus mama supratau, kad iš tikrųjų sunkiausia save motyvuoti kažką darytines kitos draugės susilaukusios vaikų…
Kazkaip reikia pakeisti poziuri. Senai senai prie 10 metu buvau labai apleidusi save priaugau 16 kg. Viena grazu ryta paziurejau i save veidrodyje ir nusprendziau gana buti bjauriuoju anciuku. Pradejau sportuoti, sveikai maitintis. Buvo sunku bet tik kokias 3 savaites. Vis reikejo sau sakyti visa tai darai sau ir del saves. Negi nori rytoj nubusti ir gailetis kad kazko nepadarei ar reikejo daryti kitaip. Kai tik uzsinoredavau kokio sss sakydavau suvalgysi ir gailesies, tai pagalvok 3 kartus ar verta. Man suveike. Tai dabar kazkaip uzsiprogramavau save kad nereikia man kitu zmoniu pagiru. As viska darau sau ir del saves. Jei reikes pati save pagirsiu vakare kokia as saunuole kad nepaluzau, kad pasiekiau visu uzsibreztu planu.
del tos rutinos, tai as visiskai niekur neiseinu, su mazike tik iki gydytoju ir kartais pas tevus nuvaziuojam, o laisvu laiku skaitau knygas, tuoj profesore pasidarysiu
kartais nervina tas sedejimas namie, bet dar labiau nervinciaus su vaiku isejus i koki akropoli galvodama ar kokios bacilos nepasigavo, tai iseinam tik i lauka ir tai prie namu
o ir siaip, dabar labai taupom, nes daug islaidu, na pavasari tai jau tikrai atsigausiu
BeFree parašė:
Rūpinkitės savim! Aš šiandien labai drąsiai kalbu apie depresiją, nes noriu, kad moterys nepasiklystų savy taip kaip aš pasiklydau. Dar ir dabar nuo pervargimo ir r…
Oho. Visasa norejau pabandyti, bet kazkaip melt
BeFree parašė:
Rūpinkitės savim! Aš šiandien labai drąsiai kalbu apie depresiją, nes noriu, kad moterys nepasiklystų savy taip kaip aš pasiklydau. Dar ir dabar nuo pervargimo ir r…
Oho!!. Visada norejau pabandyti tik va melynes atbaidydamo.
Aneliuke parašė:
sveikos mamytėsskaitau forume kiekvieną dieną beveik, bet pati rašau retai
norėjau paklausti ar būna jums tokių dienų, kai labai pavargsti nuo tos dienos rutin…
As ir sportuoju namie. Kol kas niekur nelendu, nebent visi i svecius ar sveciai pas mus. Mane guodzia tai kad diena jau pusvalandziu pailgejo ir ziema persiverte o antra puse
pavasari planuoju kalnus nuverst
dar maciau apie kudikiu kosmetika kalbejot, tai as maudydama naudoju specialu muilu kudikiams is vaistines ir viskas, dar kai lauke minusine temperatura patepu weledos apsauginiu kremu, o uzpakaliuka kartais sudocream pateplioju. Siaip as ir pati labai mazai kosmetikos naudoju, kremu veida karts nuo karto pasitepu ir tiek, bet as jokiu odos problemu neturiu, nebent koks spuogas isdygsta
Rutina siek tiek kamuoja, be abejo. Ir liudesio, ir vienisumo periodu buna. Labai didelis skirtumas, lyginant su darbine veikla, i kuria buvau rimtai pasinerusi, sau laiko tikrai mazai beliko. Ypac kai mano mazylei visokiu problemyciu siek tiek yra - tai tonusiukas, tai klubiukai, tai atrodo visai save pamirsti, tik apie vaikeli galvoji. Bet stengiuosi tai rutinai nepasiduot - man irgi sportas didziausias malonumas, 3 kartus per savaite vyras paleidineja mane vakarais. Savaitgaliais vis kur nors visi trys nuvaziuojam pavalgyt is namu. Ir kazkaip laikas greitai bega. Zinau, kad veliau turetu buti lengviau, tuoj pavasaris ateis, pasivaiksciojimai bus ilgesni, o ir mazyle vis protingesne ir samoningesne darosi
Aneliuke parašė:
tai rankdarbiais irgi užsiimu, bet aš pirmą kartą tapus mama supratau, kad iš tikrųjų sunkiausia save motyvuoti kažką darytines kitos draugės susilaukusios vaikų…
Mano motyvacija ta kad vaikai aprengti/papuosti
plius dar padeda nereikalingas mintis nuvyt i sali, man si veikla yra sioks toks gelbejimas saves is juodos duobes i kuria kritau pagimdzius dukra... suprasdama kad nenoriu grizt atgal turiu kazka daryt, tai visas mano nusiteikimas. Vargu ar Jums tai pades, bet cia manau pirmiausia turit dirbti su savim. O jei labai norit tai galbut galetumes pardavinet tai kuo uzsiimat ir ka pagaminat?
Dalkia parašė:
Saunuoliai kad pramogaujat ? Kaip supratau nepersalot ir smagiai praleidot laika ?Na eisim pirmiausia mes pasiziuret kas ten ir kaip ir tada nuspresim ar atsivesti …
Tikrai taip
kol kas vieninteli karta buvom pasigave lengva virusiuka, kai ejom i poliklinika svertis
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai