Saulis parašė:
As dar klausima turiu diskusijai, kaip ir neliesta tema:
Ar planuojate pinigeliu duoti gydytojui per gimdyma?
Aš būtinai tarsiuosi ir mokėsiu,tik kainos cp dar nežinau. Smagu būtų,kad mamytės pasidalintu
Saulis parašė:
As dar klausima turiu diskusijai, kaip ir neliesta tema:
Ar planuojate pinigeliu duoti gydytojui per gimdyma?
Aš būtinai tarsiuosi ir mokėsiu,tik kainos cp dar nežinau. Smagu būtų,kad mamytės pasidalintu
vaidilaite parašė:
Mamytes, kurioms jau greit gimdyt ar kurios jau pagimde, bukit geros, pasidalinkit zindymo patirtim. Tikrai labai aktualu, nes zadu ir as maitint.
Su zindymu buvo sunku iskentejau 6 dienas vienas puikiai valge o kitam sunkiau gavosi ir pradejo krist cukraus kiekis, bandziau nusitraukinet ir vel duoti,bet seseles liepe nebezaist nes ir svoris buvo mazas,tj misriai daviau ir musinuko ir savo bet poto jau nebeisgalejau ir maitinom musinukais, saunu kad norit maitinti!
Jūr@ parašė:
Dabar jau gerai, jei ne pilvukas, tai nelabai ir nėščia jausčiausiNors ilgą laiką stipriai vėmiau ir norėjosi tik lovoj gulėt, nes ir hemoglobinas buvo žemas, b…
Kada nustojote vemti ? Nes man kaip ir jums laiko sawaite daugiau tik bet as nuo sestos savaites vemiu ir vemiu pastoviai galva sukasi silpna....jau atrodo pati sawes nebekenciu kaip pawargau
vaidilaite parašė:
Mamytes, kurioms jau greit gimdyt ar kurios jau pagimde, bukit geros, pasidalinkit zindymo patirtim. Tikrai labai aktualu, nes zadu ir as maitint.
del zindymo patarimu uzklauskit 2015 metu dvynuku mamyciu forume ten manau sulauksit daugiau patarimu nes musu bureli dar nedaug kas pasigimde
Luknyte parašė:
Kada nustojote vemti ? Nes man kaip ir jums laiko sawaite daugiau tik bet as nuo sestos savaites vemiu ir vemiu pastoviai galva sukasi silpna....jau atrodo pati sa…
Pradėjau lygiai nuo 6sav irgi, o baigėsi viskas 14sav visi blogumai. Su pirmu nėštumu irgi tokį laiką pravėmiau, tik tiek, kad šį kartą stipriau ir daugiau
Sveikos dvynukų mamos
Aš irgi noriu jungtis į jūsų pokalbius, tiek visokių klausimų apie dvynius, o aplink nėra pas ką paklaust
Mums jau eina 20 savaitėlė, čia jau mano trečias nėtumas, būsim birželį 4 vaikų tėveliai
Sugalvojom pagranduką susimeistraut ir gavom vieną dovanų
Jau auginam dvi panelytes 12 ir 6 metų, tai viliuosi, kad bent porelė bus
Kai sužinojau, kad bus du aišku šokas buvo, nes net pagalvot nepagalvojau, nors giminėj yra dvynukų. Vaikštau pakankamai sunkiai, nes širdelę permušinėja ir pilvukas susitraukinėja, tai lova mano geriausias draugas
o šiaip augam sveikučiai
Agnulka m. parašė:
Sveikos dvynukų mamosAš irgi noriu jungtis į jūsų pokalbius, tiek visokių klausimų apie dvynius, o aplink nėra pas ką paklaust
Mums jau eina 20 savaitėlė, či…
Sveika
o kaip snagu tokia gausi seimyna
ir bus lengviau, kad mergytes paauge;) bus pagalbininkes
man sirdis irgi pradejo.permusinet, niekada to nera buve, tau keistoka savijauta ..
b1onde parašė:
Sveikao kaip snagu tokia gausi seimyna
ir bus lengviau, kad mergytes paauge;) bus pagalbininkes
man sirdis irgi pradejo.permusinet, niekada to nera buve, tau…
Taip tikrai liūdna nebus su keturiais
Dėl širdies kai darė tyrimus pasane mažokas kalis buvo, tai sakė nuo to, geriu kalį kiekvieną dieną ir magnį nuo pilvo susitraukimų
Dar save palepinu deguonies kokteiliais irgi naudingi bendrai savijautai
Agnulka m. parašė:
Sveikos dvynukų mamosAš irgi noriu jungtis į jūsų pokalbius, tiek visokių klausimų apie dvynius, o aplink nėra pas ką paklaust
Mums jau eina 20 savaitėlė, či…
Sveika istojus i dvynuku buri
Labai dziugu girdeti apie tokia gausia seimyna siais laikais!
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai