grett parašė:
Wow taip daznai, jusu identiski gal? Be to lb sveikinu![]()
Ačiū
Nea, neidentiški. Ir jokių bėdų kolkas nėra, bet gydytoja sako visad, kad nori trumpam užmest akį, nes dvynukai
grett parašė:
Wow taip daznai, jusu identiski gal? Be to lb sveikinu![]()
Ačiū
Nea, neidentiški. Ir jokių bėdų kolkas nėra, bet gydytoja sako visad, kad nori trumpam užmest akį, nes dvynukai
Jūr@ parašė:
AčiūNea, neidentiški. Ir jokių bėdų kolkas nėra, bet gydytoja sako visad, kad nori trumpam užmest akį, nes dvynukai
![]()
Mano taip pat neidentiski
tai smagu kad tokia prieziura! Kaip jus pati jauciates?
grett parašė:
Mano taip pat neidentiskitai smagu kad tokia prieziura! Kaip jus pati jauciates?
Dabar jau gerai, jei ne pilvukas, tai nelabai ir nėščia jausčiausi
Nors ilgą laiką stipriai vėmiau ir norėjosi tik lovoj gulėt, nes ir hemoglobinas buvo žemas, bet dabar jau gerai jaučiuos
O jūs jau turit vaikiukus ar tik laukiatės?
jums pirmi vaikiukai?Jūr@ parašė:
Dabar jau gerai, jei ne pilvukas, tai nelabai ir nėščia jausčiausiNors ilgą laiką stipriai vėmiau ir norėjosi tik lovoj gulėt, nes ir hemoglobinas buvo žemas, b…
grett parašė:
jums pirmi vaikiukai?mes jau vasario 5 svesim gimimo diena, metukai!
Mano nestumas nuo pat pirmu dienu buvo sunkus, lb idomu ar tai itakojo kad laukiausi dvynuku ar ir su vienu taip butu buve. .vyras juokauja darom viena ir paziuresim, tik kas duos garanta kad bus vienas o ne du :)))))))
grett parašė:
jums pirmi vaikiukai?mes jau vasario 5 svesim gimimo diena, metukai!
Nea, turiu beveik 5 metų dukrytę jau.
O kaip gimdymas praėjo? Kaip praėjo tie metukai visi?
Jūr@ parašė:
O kaip gimdymas praėjo? Kaip praėjo tie metukai visi?![]()
O tai jums nenaujiena nestumas; )! O skiriasi nuo pirmojo pats nestumas ar jau nepamenat?
man buvo planuota cezario operacija, del ko buvau lb laiminga
Metukai. .na
Jūr@ parašė:
Jūr@ parašė:
grett parašė:
O tai jums nenaujiena nestumas; )! O skiriasi nuo pirmojo pats nestumas ar jau nepamenat?man buvo planuota cezario operacija, del ko buvau lb laiminga
![]()
grett parašė:
O tai jums nenaujiena nestumas; )! O skiriasi nuo pirmojo pats nestumas ar jau nepamenat?man buvo planuota cezario operacija, del ko buvau lb laiminga
![]()
grett parašė:
![]()
Metukai praskriejo; ) dbr jau lengva. .buvo sunku nes pirmi ir du, ir vyras dirbo o as vienasu vaikais, lb nusilpau, dar dbr gydausi, bet laime nenusakoma dziaugsmas dvynukai, bet butinai ieskokites pagalbininkes!
grett parašė:
![]()
Manau kiekvienas nėštumas vis kitoks, truputį požymiai skyrėsi, vėmiau abu kartus, tik šį stipriau. Ir pilvukas aišku daug greičiau išlindo, bet tai normalu su tolesniais nėštumais. Apie skirtumą galėtų daugiau gal pasakyt mamytės, jau turinčios vaikų ir besilaukiančios ar jau du sulaukusios dvynukų
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai