remeziene parašė:
Ziauriausia kad penktadieni su skatinanciais teks paciai gimdyti o gryzti namo turesiu viena
O kodel taip atsitinka tokiu nestumo savaite? Kas cia gali itakoti tai? ?
remeziene parašė:
Ziauriausia kad penktadieni su skatinanciais teks paciai gimdyti o gryzti namo turesiu viena
O kodel taip atsitinka tokiu nestumo savaite? Kas cia gali itakoti tai? ?
remeziene parašė:
Turėjau tokią pačią patirtį. Belieka džiaugtis esamais savo angeliukais. Nenusiminkite, gyvenime taip būna: vieno pabaiga, kito pradžia.
Nenuleiskite rankų ir po pusmečio galėsite kibtis į naujus gaminimo procesus
Vyšnia8 parašė:
Nieko, geriausias mano turėtas telefonasTiesiog prisimenu, kad būtent su tokia klaviatūra dar būdavo pateisinamas w vietoj v naudojimas.
O man patinka Jusu rasymo stilius ☺ Tokia svara jauciasi...Seniau apskritai labai kreipdavau demesi i kitu zinutes, ypac vyru. Jei akis kliudavo uz kas antro zodzio, parasyto su klaidom, net neatrasydavau. Dabar jau siek tiek nuolaidziauju, nes maniskis ne ypatingas rastininkas, kas liecia skyryba ? Pati pradejau visokius kaip - snd, vkr, lb, dw telefone naudoti, bet neturetu taip buti ?
Smismi parašė:
Jei jau tiksliai i terminus gilintis, tai geriate ne antibiotikus, o priesvirusinius vaistus. Antibiotikai skirti musti bakterijoms, o gripas ir panasios ligos yra …
Na, man ta pati sake mano drauge, dirbanti priimamajame, bet cia raso taip...Beje, antibiotikas be j rasosi, ot kokia itaka 11m emigracijos daro, o kazkada lietuviu k. 10 balu turejau ?

remeziene parašė:
Siurpas eina visu kunu...labai baisu...o dar sako, svetimo skausmo nebuna...buna! Laikykites, stenkites nepaluzti. Nesimiegos sianakt ir daugeliui is musu...
remeziene parašė:
Nepikstu todel ir parasiau kad bent kitos to nepatirtu as tiesiog jei pamenat visu klausinejau ar jauciat pirmus judesius buvo daug kas rase kad tai nejaucia ramina…
Laikykites ir stiprybės jums ..
Greta 1992 parašė:
Apie pusmetį, tada prieš įsidarbinant stovėjau birzoi ir kokius 2 mėn nedirbau bet prieš tuos du nedarbo mėnesius buvau ilgai dirbusina ir prirašiau
…
Chi, Jus tada gal paprasčisusiai pati pasiskaičiuokit ar per paskutinius 24 mėn iki dekreto dienos esate išdirbusi 12 mėn. ?Arba pasiskambinkit į Sodrą, ten mielai paskaičiuos.
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai