laurora parašė:
gal jau kurios yra nusipirkusios paketus po gimdymo? jei taip, parasykit pavadinima. nes kai buvau vaistinej ir komplektavausi, tai paketus man siule paprastus.
As emiau poka tu dideliu naktiniu,always
laurora parašė:
gal jau kurios yra nusipirkusios paketus po gimdymo? jei taip, parasykit pavadinima. nes kai buvau vaistinej ir komplektavausi, tai paketus man siule paprastus.
smll parašė:
ai, tai irgi paprasti. na as jau seniai allways nenaudoju. man ju pavirsius kaip plastmasinis, guminis. naudoju naturela. o dar geriau stori bella. jauciu ir paieskosiu is siu, tik kad gerokai didesniu (net nezinau, ar tokiu yra). bet jau kancia vasara tiek laiko su paketais
dar kai paprastas sirgimas, bent jau tampaxa galima.
bitutute parašė:
Vyro nera, o as su mazuoju viena kazkaip nelabai norejau vaziuot. Mama vakar buvo, tai sake nupirko vilnones kojinytes leliukui ;)
As va neseniai grizau ? realiai tai nieko blatno ? vyrui mesyciu pripirkau, dukrai kepuryte, sau surio ir alyvuogiu
?
laurora parašė:
ai, tai irgi paprasti. na as jau seniai allways nenaudoju. man ju pavirsius kaip plastmasinis, guminis. naudoju naturela. o dar geriau stori bella. jauciu ir paiesk…
Man maks savaite prireike ju,daugiausiai pora dienu kraujavau,pirma diena su pampersu buvau,o paskui su tais naktiniais paketais,bet greit susitvarke viskas
Kaunietės, jei kas nežinot tai vakar ir šiandien Prismoj 50 proc,nuolaida viskam kas ne maistas ir ne higienis prekes. Tai pripirkau leliukui drabužiukų po 1,5 eur bodžiukų, tympų, kelnyčių, bliuskučių po 2-3 eur. Šiaip visko prisipirkau ir rankšluosčių ir vurtuvės reikmenų ir tašę į ligoninę vežtis, batų ir t.t. ?
elllla parašė:
Kaunietės, jei kas nežinot tai vakar ir šiandien Prismoj 50 proc,nuolaida viskam kas ne maistas ir ne higienis prekes. Tai pripirkau leliukui drabužiukų po 1,5 eur …
Iki kada čia tokios nuolaidos? ? ir kurioj prismoj?
Svajotoja nebeina cituoti, gaila kad negavai ilgesnės pagalves, tikrai patogesnes. Bet manau ir taip pajusi malonuma:)) Man labai gražus tavo paminėtas Ūla, o kas dėl Augustės tai mes galvojam savajam dėti Augusto vardą:))
Dėl garsu tai tikrai nebijos, dukryte po koncertus iki pat galo vedžiojausi, užtat dabar filmuku isvis nežiūri, o be MTV negali gyventi
Va mano menas, lekiam lankyti seneliu

skysun parašė:
Nu va, ridenuos į parduotuvę...
Jau kaip faina po tos savaitės ligoninėj, net pasidažiau ir suknelę užsidėjau.
Mano toks pilvas gruodzio men. buvo, kai dar galejau suknele detis ?Siandien isvaziavom grindu pirkti. Masina-parduotuve-kede, grindys-kede, radiatoriai-kede, rozetes, jungikliai-kede. Nusipirkom tik 3 rozetes ir 1 jungikli, vyras sako, gal as vezu tave namo. Kita diena geriau tai nebus...tik sunkiau. Tragedija, liksim be remonto ?
22 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai