Jurgitukasss parašė:
Mano lupos pamelynavo nuo tresniuo dar su kaimynu pakalbejau nezinodama kaip atrodau, vyras kaip pamate iskart nuvede prie veidrodzio
kaip geda pries ka…
Gal kaimynas pagalvojo tokia lupdažių spalva
Jurgitukasss parašė:
Mano lupos pamelynavo nuo tresniuo dar su kaimynu pakalbejau nezinodama kaip atrodau, vyras kaip pamate iskart nuvede prie veidrodzio
kaip geda pries ka…
Gal kaimynas pagalvojo tokia lupdažių spalva
turtelis parašė:
![]()
![]()
aš labai laukiu rytojaus, jau bus manikiūras, pedikiūras ir šaknis atsidažysiu
būsiu pasiruošus jau pasimatymui
tik va su depiliacija klausimas kaip …
Liko saknys ir antakiai
sios dienis kaip isganymo laukiau, spejau depiliacija pasidaryt tai dziaugiuos
bet manau koki kita ketvirtad penktad varysiu gimdyt nes as nenoriu savaitgali gulet ligoninej ir vat bus raip kad ant savaitgalio
Norejau paklausti gal kuriai ejo gleiviu kamstis ar tasios isskiros? man nuo uzvakar pora kartu radau tokiu tasiu gleiviu kelnaitese, o nuo sianakt jau jos rusvos, dabar isvis tiek nemazai. ar cia gali but tas gleiviu kamstis po truputi salinasi?
ar greit prasidejo veikla po tokiu tepliojimu?
Aciu visoms uz sveikinimus!
biski plysau, norejau vyrui istatyt sautuva i galva ir sakyt, kad lektu CP prasyt, nes nebegalejau kentet
buvo ne tik skausmas, bet ir didziulis issekimas, nes net pagimdzius ir padejus dukryte ant krutines - as i ja neziurejau, tik apkabinau ir uzmerkiau akis, kad pailset... dabar jau zymiai geriau jauciuos, tik skauda siules labai, persti...
pavalgem gimdykloj apie 12val, bet vis dar nesiseka isbudint - miega ir valgyt nenori
nei skiepukas, nei pamperso keitimas neprizadino paneles tiek, kad pavalgytu
stasienea parašė:
Norejau paklausti gal kuriai ejo gleiviu kamstis ar tasios isskiros? man nuo uzvakar pora kartu radau tokiu tasiu gleiviu kelnaitese, o nuo sianakt jau jos rusvos, …
Man gleivių kamštis ėjo šeštadienį ir sekmadienį, bet daugiau jokios veiklos neprasidėjo, tik nugaroj per juosmenį skauda, bet čia gal nuo svorio pilvo
Marrija parašė:
Sveikinimai mamytems naujoms!!! Jatus kaip pavydziu as jau kurios issiluksteno, ziuriu tai 38 savaites ir jau pagimde, 39 ir jau pagimde, o ka mes...uzsikoncervavus…
Nieko nieko, tu dar labai nepergyvenk, kažkam jau 40+4 ;D va aš jau į rimtą konservą pretenduoju
Mona_S parašė:
Ech kaip pavydu, kad sulaukiate paruošiamųjų. Su dukra juos turėjau, o dabar niekokaklas tiesus, ne žymės, kad jau gimdyt turiu. Ryt guldo į patologinį, gal pak…
Man kai gulėjau sakė, kad jei ne pirmas vaikas, kaklelis trumpėja kartu su atsidarymu, tai viskas greičiau vyksta
Simfonija parašė:
Nieko nieko, tu dar labai nepergyvenk, kažkam jau 40+4 ;D va aš jau į rimtą konservą pretenduoju![]()
Nu, tu issilukstensi, tada mes koncervus bandysim krapstyt lauk;DDDD
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai