Pamėginsiu papunkčiui surašyt viską kas vyksta pas mane :}}
1. Vakar buvo gydytoja atvažiavus apžiūrai Ajos, tai sakė kuo daugiau lauke būt, galim ten gyvent sakė, kad tik vitamino D gautų.
Vilnonių kojinių po savaitės jau nebereikia maut tokiu metų laiku.
Kepurytes reikia dėt į lauką, bet galima ir tokius ale ausinukus. Svarbu ausys uždengtos būtų.
Dėl maudynių sakė matyt išgąsdinom vaiką nes įmerkėm iškart į vonelę, tai sakė apvyniot marliuku ir pradėt nuo kojų apšlakstymo ir daugiau pamerkt o ne visą iškart :}}
Ajos oda sausa ir besilupanti, tai liepė tept kokosų aliejum tai dabar mano vaikas kvepia kaip bounty šokoladukas :}}
O šiaip ryt į kliniką, tai įdomu kiek sveria ir ar šiaip viskas ok!
2. Panašu, kad jai augimo šuolis. Kol neperskaičiau kuom tai pasireiškia ir kada jau buvau prisigalvojus beleko, kad pienas blogas mano, kad nesugebu vaiko nuramint ir pan.. naktį užmiega apie 12. Tada po trijų valandų reikia kelt, nes man papukai jau kietyn eina, nors Aja tikrai miegotų dar. Pavalgo gal pusvalandį ir tuomet vėl smiga 2-3h. Tada jau pati atsikelia ir vėl valgo, bet tada jau nebeįminga taip. O dieną gali valgyt prašyt ir kas valandą. Tik vat gaila kad dieną įminga normaliai kokiom dviem valandom ir viskas. Visą kitą laiką arba budrauja, arba valgo, arba nešiot reikia kad rami būtų. Tai man tas būvimas lauke visuomet kosmosas atrodo, nes ji paguldyta lopšiuke ar kėdutėj nemiega o zirzia.. tai nežinau kaip pavyks mum šitą bėdelę išspręst.
Vakar vakare man pervargimas pramušė. Valgė su trumpom pertraukom vos ne dvi valandas ir visviena zirzė. Žliumbiu kad nesugebu nuramint vaiko. Vyras irgi nežino ką daryt. Tai dar daviau papą. Biški pačiulpė ir smigo. Na žodžiu :}
3. Man kraujavimas jau kelias dienas buvo toks labai minimalus, bet vakar gimda sumąstė papokštaut ;o nueinu į wc (žinoma buvom ne namie, o pardėj), o įklotas permirkęs nuo kraujo. Nesupratau kas vyksta. Susinervinau. Išeinu iš wc, dar aišku vyras su Aja kažkur nuvažiavę kad neradau ir blaškiausi aplink pardę. Telefono neturiu pasiėmus, jų nerandu, kraujuoju, įklloto irgi pasikeist neturiu ir nafik viską galvoju. Po kiek laiko radau saviškius, pykstu ant savojo, tas ramina, Aja zirzia ;D na tiesiog super! Grįžom namo, tai ką, nueinu į wc o ten ant įkloto toks kraujo didžiulis (geras didelis šaukštas) kaip želės glitus gabalas iškritęs... nebuvo jums taip? Bet dbr atrodo iškrito ten kažkas ir vėl kraujavimas likęs nedidelis ;o
4. Kas dėl vyro, tai nesiskundžiu. Rytais kai Aja pavalgius bet zirzalioja o aš smiginėt pradedu tai išsineša jis ją į kitą kambarį. Aš pamiegu pusvalandį tada einu nusipraust ir pavalgyt. Tada vėl maitint. Ir šiaip dienos begy padeda tikrai. Mato kad man sunku ir vis kartoja kad gi abiejų leliukas ir kad padės kiek galės. Tai naktį ir pampį pakeičia ir pan :}}