Rododendra parašė:
O mes su draugėm šiandien švęsim draugo dienąlabai džiaugiuosi, kad nesimato kaip tik šiandien pilvo, o aš aptemptu megztuku, tai nuraminsiu jų kilusias abejone…
Mane dauguma išrišo iš akių ar ko, jau pirmas savaites
Rododendra parašė:
O mes su draugėm šiandien švęsim draugo dienąlabai džiaugiuosi, kad nesimato kaip tik šiandien pilvo, o aš aptemptu megztuku, tai nuraminsiu jų kilusias abejone…
Mane dauguma išrišo iš akių ar ko, jau pirmas savaites
gitaraback parašė:
Wow... tokia turtinga šalis su tokia šūdina nėštukių priežiūra![]()
Va butent. Buvau ziauriai nustebusi kai isgirdau is gydytojo...
Ieva B parašė:
Vaginaliniu būdu žiūri iki 12 savaitės![]()
Man du kartus jau ziurejo,bet abu kartus per pilva
limanuke parašė:
Cia norvegijoj. Per visa nestuma priklauso tik vienas echo 18-20sav... jei nori daugiau tenka ieskotis kur privaciai mokamai eit...![]()
As ir No... Puikiai suprantu...
Bet as va 12 sav.privaciai einu, kad raukslele pamatuoti ir apziureti zirniuka... Negaliu tiek laukti nezinioj, ypac po nesivystancio...
gitaraback parašė:
Wow... tokia turtinga šalis su tokia šūdina nėštukių priežiūra![]()
Ne tik nestukiu, bet ir siaiå medicina cia yra sudina
Cany parašė:
Ne tik nestukiu, bet ir siaiå medicina cia yra sudina![]()
O aš galvojau, kad UK tik šūdinai...
gitaraback parašė:
O aš galvojau, kad UK tik šūdinai...![]()
Turbut kuo salis turtingesne, tuo ir medicina sudinedne
Cany parašė:
Ne tik nestukiu, bet ir siaiå medicina cia yra sudina![]()
Priklauso kokia medicina. Kas liecia gimdyma esu labai patenkita, kad gimdziau No, nes prieziura nereali, jauciausi kaip princese kai aplink tave sokineja
kad del echo, gal ir per mazai vieno karto, bet visad gali nueiti privaciai, o ir daktare arba akusere jau nuo 12sav klausosi vaisiau sirdeles ir echo tikrai nereikia ;)
ViKiMiKi parašė:
Priklauso kokia medicina. Kas liecia gimdyma esu labai patenkita, kad gimdziau No, nes prieziura nereali, jauciausi kaip princese kai aplink tave sokinejakad de…
Pritariu. Pagal atliktų ekoskopų kiekį negalima sakyti, kad bloga priežiūra. Gi stebi. Čia ne pasimatymų šou. Suprantu, kad norisi pamatyti, bet ar tam yra reikalas jei visa kita rodo jog nėštumas vystosi? Manau, visos patikros ekoskopu turi būti tikslingos.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai