Marrija parašė:
Nera nei ko slepti, didziuokites :))) as jau laukiu, kada mano prades gerai matytis, labai norisi paciai :))))
Na norejau bent iki kaledu pasislapstyti
nors -5kg pokolkas pilvas pucias pats
Marrija parašė:
Nera nei ko slepti, didziuokites :))) as jau laukiu, kada mano prades gerai matytis, labai norisi paciai :))))
Na norejau bent iki kaledu pasislapstyti
nors -5kg pokolkas pilvas pucias pats
Stars parašė:
Rodet kai kurios pilvukus mano tai gerokai jau matos jai kas paklausia tai net nebeslepiu![]()
Mano pilvas toks pat.Jau pastebimas.?
Aš po cepelinų pas tėvus
tarsi to būtų mažai, dar namie fetos su dešryte namine rukyta prikirtau
iš tikrųjų tai apetitas mano nesumeluosiu - žvėriškas. Nors prieš nėštumą sveriau labai mažai, man nepatinka tokiais tempais apvalėt
gal po to sustos, nes dabar valgau viską, visko noriu, pilvą pučia kaip ir pūtė, +2kg. Vakare jei mane matytų kas nežino tikrai negalėčiau jau nuslėpt, nes kai matės visi kaulai, tai dabar ir papai, ir pilvas išpampęs ir užpakalis didėja
Lauksim antro trimestro, gal jis atneš sotumo jausmą
O man tai kažkaip priešingai noris valgyti tik kartą. Bet sočiai turiu pavalgyti mėsytės ir kol kas tik kiauliena man priima organizmas ? o vakare tai kokį mandariną, greipfrutą arba vaisinį ledą ? nors jau buvo pora kartų, kad 12 h nakties maniškis kebabo važiavo ?
Ryt einame pas gydytoją, tai žiūrėsim kaip augame ir gal jau to atsidalijimo nebėra.. ?
Jurgitukasss parašė:
O pagal rekomendacijas kiek į mėnesi normalu priiaugt?![]()
Praita nestuma visa, kas men priaugdavau po 1,2 kg, kad finise gavosi +13, kadangi iki pastojant kaulai svietesi, tai zinoma organizmas savo pasieme ir po gimdymo iki 58 dauhiausia buvau numetus, o taip tai vis iki 63, pakildavo, uztekdavo geriau pavalgyt, bijau kad ir po sio nestumo taip nebutu, na bet jau pasiryzau eiti i sporto sale po gimdymo
gitaraback parašė:
Jums gerai, maniškis, tai yra.... tai sudėtinga situacija![]()
Nu as tai ne tik bezdale, bet ir raugale,
nes kyla rugstis tai paraugeju taip neblogai, vyras kraupsta!
Miistika parašė:
Mamytes, kaip manot, ar galima tiketi genetikes pasakymu del lyties 13 savaite?? Labai uztikrintai pasake ??
manau, kad galima. Jei teisingai vaikiukas pasisukęs buvo, tai ir pamatė. O ką matė, jei ne paslaptis?
Aš dabar taip gailiuosi, kad šiek tiek per anksti užsirašiau pas genetikus. Bus dar nepilnos 12 savaičių, tai turbūt dar nesimatys...
Stars parašė:
Rodet kai kurios pilvukus mano tai gerokai jau matos jai kas paklausia tai net nebeslepiu![]()
Kaip grazu!!!!! Pas mane tai pilvukas pilnas duju....
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai