Kiss me parašė:
Pabandykit, gal pades??
Na, man kai sunaus laukiausi tai tikrai NIEKADA neskaudejo galvos, o va su siuo nestumu tai vos ne kas antra diena
Kiss me parašė:
Pabandykit, gal pades??
Na, man kai sunaus laukiausi tai tikrai NIEKADA neskaudejo galvos, o va su siuo nestumu tai vos ne kas antra diena
sveikos, as siand buvau pasimatyme su maziuku/e
tai pagal menesines 10 sav ir 6 dienos, sako per anksti rauksle matuot, bet sakau man paskyre toki laika, tada pamatavo vaikiuka 11 sav ir 1 diena, tai rauksle viskas tvarkoj, tai dar ji man matavo visaip sako tiek neprikaluso, bet ismatavo ir galva ir uzpakaliuka lyg ir kojytes
sakau tai gal kas negerai sako ne ne viskas ok
tai vat tada jau vidurki isvede ir 12 savaiciu ir 1 diena
tai zodziu trys variantai pasirink kuri nori kiek jam laiko. paprasiau nuotraukytes, sako mes dabar kai nueme uz nuotraukas mokesti nebedarom, nebent daktarui reikia, bet dar karta labai paprasiau ir padare. bet keistai turi maldaud tokio dalyko
o pagaut vos pagavo leliuka, tiek jau davesi rankytem ir kojytem, nosyte matosi
gryzau visa apsipatenkinus
su pirmu nuotarukytes neturejau tai dabar sita visiem siunciu ir dziaugiuosi
ruutuliukas parašė:
dabar man eina 11 savaitė. kai bus 12+4 matuos raukšlytę. Tikiuosi ne per vėlu, nes dabar antrą kartą kai buvau, tai echoskopas rodė 1 savaite mažiau nei pirmą kar…
Man pirma nestuma irgi kas men vizitai tik budavo, tik ant galo vis daznedavo. Nes jei gerai jauties, o ko ten vaiksciosi kas savaite. ;)
Kiss me parašė:
Pabandykit, gal pades??
Tikrai netiesa. Pirmas mano berniukas ir galvos man neskaudejo
o dabar buna uzeina
Haribol parašė:
Labai gražus ir užpakaliukassorry už toki komplimentą, bet pati tokio riesto neturiu tai pavydu
![]()
![]()
As irgi i uzpakaliuka atkreipiau demesi, nes mano plokscias......
Haribol parašė:
Labai gražus ir užpakaliukassorry už toki komplimentą, bet pati tokio riesto neturiu tai pavydu
![]()
![]()
Dėkui, net išraudau
@Nestuke@ parašė:
As irgi i uzpakaliuka atkreipiau demesi, nes mano plokscias......![]()
![]()
![]()
Mano irgi!kai svoris nukenta iš vis lenta
Karli parašė:
Na, man kai sunaus laukiausi tai tikrai NIEKADA neskaudejo galvos, o va su siuo nestumu tai vos ne kas antra diena![]()
Man praita nestuma ir neskaudejo, o db nors sienom lipk, parom skauda, sakiau gyd, sake galima paracetamolio bet puse tabletes, ir tai jau kai neis kentet? o taip daug gulet ir vandens gert?
bitutute parašė:
Man pirma nestuma irgi kas men vizitai tik budavo, tik ant galo vis daznedavo. Nes jei gerai jauties, o ko ten vaiksciosi kas savaite. ;)
Vadinas mitas?
Kiss me parašė:
Man praita nestuma ir neskaudejo, o db nors sienom lipk, parom skauda, sakiau gyd, sake galima paracetamolio bet puse tabletes, ir tai jau kai neis kentet? o taip d…
O Jums gal dar gali skaudėti nuo nevalgymo, kai sakėt, kad ką suvalgot tą išvemiat...
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai