smll parašė:
Kai tik suzinojau,kad laukiuosi,tai pasakiau,kad pilvely auga sese arba brolis,ir paklausiau ko noretu.tai norejo brolio,bet kai daktaras pasake,kad bus sese ir gal…
Oi geras ??? uztenka man jau tu vaiku ?????
smll parašė:
Kai tik suzinojau,kad laukiuosi,tai pasakiau,kad pilvely auga sese arba brolis,ir paklausiau ko noretu.tai norejo brolio,bet kai daktaras pasake,kad bus sese ir gal…
Oi geras ??? uztenka man jau tu vaiku ?????
smll parašė:
Man kai buvo pirmas,tai tikrai taip netrizniodavau,gi viskas persiduoda,visos baimes,visos blogos emocijos ir t.t.
Va mūsų vaiku pirmu amžius panašus aš tokios pat nuomonės.Kažkaip kai laukiaus pirmo nieks taip netriedė britvom ir forumuos.Tais laikais jokiu NIPT nebuvo.Bet ir tai ne blogos minties nebudavo. Tiesiog buvo daugiau pozytivumo.Na čia tik mano nuomone ,neteisiu ir netaikau ne vienai neštukei.
smll parašė:
tas vaikų nuoširdumas
Haribol parašė:
Va mūsų vaiku pirmu amžius panašus aš tokios pat nuomonės.Kažkaip kai laukiaus pirmo nieks taip netriedė britvom ir forumuos.Tais laikais jokiu NIPT nebuvo.Bet ir t…
As uz tokia nuomone jusu. Nors ir vaiku neturiu, bet kartais tas pergyvenimas mamyciu per daug buna, nes skaito prisiskaito visokio galo ir poto nervuojas. Kaip vyras sako: as nezinau, senais laikais zmones taip neisterikuodavo, o dabar kas antra(as) prisiklause kitu problemu, nelaimiu, sau taiko ir depresijas varos.
True story
Eclipse777 parašė:
As uz tokia nuomone jusu. Nors ir vaiku neturiu, bet kartais tas pergyvenimas mamyciu per daug buna, nes skaito prisiskaito visokio galo ir poto nervuojas. Kaip vyr…
jooo, nes dabar pilna tų testų genetinių - laukia jų ir jaudinasi. Echoskopas kas tris savaites - vaje kaip retai, o jeigu kas atsitiks... Man uošvienė sako: aš vieną echoskopą turėjau 7-am mėnesy ir nebuvo ko pergyventi.
Dabar išpindėjimas biški yra dar prisidėjęs. Ateina ir gąsdina čia viena kitą
man kai lb skausmai užėję buvo tai ieškojau info, kad būtų pozityvi - ir radau, kad nieko blogo, būna ir taip. O blogo visada rasi ką paskaityti.
smll parašė:
Man kai buvo pirmas,tai tikrai taip netrizniodavau,gi viskas persiduoda,visos baimes,visos blogos emocijos ir t.t.
Kur čia "trizniojimas"? ignoruokit klausimus,kurie Jums juokingi,o nesityčiokit iš tų,kurioms tai atrodo svarbu.
ruutuliukas parašė:
jooo, nes dabar pilna tų testų genetinių - laukia jų ir jaudinasi. Echoskopas kas tris savaites - vaje kaip retai, o jeigu kas atsitiks... Man uošvienė sako: aš vie…
Teisingai pasakyta. Bet ir suprantu laukiancias, kaip ir pacia save. Bet zinau save, kad dingciau is forumo
nes jei kas ka, skambini daktarei ir ramu. Galiausiai vaziuoji jau i istaiga. Nes as skaitau kartais fb net komentus, o mai gad galvoju, vezi isivaryt galima jugi su kiek negatyvios info.
Juste28 parašė:
Kur čia "trizniojimas"? ignoruokit klausimus,kurie Jums juokingi,o nesityčiokit iš tų,kurioms tai atrodo svarbu.
Apie svarbius nemanau nemanau jog kazkas tyciojas. Cia tiesiog ivyko diskusija ir nei vienos apie jus. Uzeikit i fb forumus, pamatysit kiek ten visko...
Eclipse777 parašė:
Apie svarbius nemanau nemanau jog kazkas tyciojas. Cia tiesiog ivyko diskusija ir nei vienos apie jus. Uzeikit i fb forumus, pamatysit kiek ten visko...
Bet juk tas svarbumas kiekwienai skirtingas yra
aš po persileidimo tiesiog noriu padaryti viską,kad tai nepasikartotų. tad atsargumas gėdos nedaro. Juk nesunku atsakyti apie savo patirtį. (O jei ne,tada geriau nerašyt nieko,negu "netrizniok"). Tokia mano nuomonė,jei jau čia diskusija.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
Pasiseks kitąkart
Ar jūs ar šaldėt? Nebepamenu.
Laukimas pas mus gaunasi tik dėl nor…