Rododendra parašė:
Mano irgi truputį slenka![]()
As siaip labai daug plauku turiu.... jeigu jie neslinks visus 9 menesius, nzn kas bus......
Rododendra parašė:
Mano irgi truputį slenka![]()
As siaip labai daug plauku turiu.... jeigu jie neslinks visus 9 menesius, nzn kas bus......
evellinkee parašė:
- (0 -I) ir pas mane.. kaip keista pirma karta girdziu.. nebandet kitos nuomones isklausyti? Nes man 5 nestumas. Buvo 2 nesivystantys, bet niekas nei nebande surist…
Tai man tai pat po abrazijos vaistus suleido ,na kaip viskas uzgis reikes kreiptis kur kitur
@Nestuke@ parašė:
O kaip nestumo metu? Pas mane biski slenka...
Dabar neslenka tfu tfu
Ambber parašė:
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu. Nors mums terminas kaip ir liepos 6 d. Bet laukiuosi dvynuku, tai bent iki birzelio pradzios isnesioti bu…
Sveikinu su dvigubu laukimu
Ambber parašė:
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu. Nors mums terminas kaip ir liepos 6 d. Bet laukiuosi dvynuku, tai bent iki birzelio pradzios isnesioti bu…
Sveikinu!!!!
o pas jus seimoje yra dar dvynuku?
@Nestuke@ parašė:
Merginos, pas ka daugiau savaiciu.... kaip jauciates? Mane jau 3 savaite pykina....![]()
Mane pykino labiau pačioj pradžioj, paskui nustojau gert vitaminus rytais, o prieš miegą sugeriu - vakarais, tai pykina tikrai daug mažiau. Net mėsa pastarosiom dienom pradėjau valgyt, kotletus.
VilmukasB parašė:
Mano mamai antras bus anukas, o anytai 6 tai ji nesureiksmins manau. Tuo labiau toli gyvena ir tiek temato mano dukra. Va prosenelei vyro mociutei tai manau sirdi d…
Mano tevai nors ir 7 anukus dabar turi, bet visus beprotiskai myli, visu laukia, is proto eina :))
@Nestuke@ parašė:
O kaip nestumo metu? Pas mane biski slenka...
Na, pirmojo nestumo metu tai plaukai zveriskai atsigave buvo, ilgos kasos uzaugo. Ir dabar jau pastebejau, kad greiciau ir stipresni augti pradejo
o po gimdymo tai man apie koki 4menesi pradejo slinkt, bet ne zveriskai, ne taip kaip kitom kuokstais...
o del zilu plauku, tai pas mane ju nuo 18os pilna, tai jau neimu i galva vienu daugiau ar maziau
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai