Greta 1992 parašė:
Katik iš apžiūros, leliukas nuostabus kojytėmis spardesi su viena ranka mojavo o kita buvo už galvutės pasidejas pomėgis kaip mamytesatitinka 11sav ir vien…
Nuotraukėlę gal gavote?
Greta 1992 parašė:
Katik iš apžiūros, leliukas nuostabus kojytėmis spardesi su viena ranka mojavo o kita buvo už galvutės pasidejas pomėgis kaip mamytesatitinka 11sav ir vien…
Nuotraukėlę gal gavote?
Agrastėlis parašė:
Faktas, kad vienokių ar kitokių dalykų vartojimas yra kiekvieno reikalas.Bet teigti, kad vitaminai yra visiškas gėris ne ką teisingiau nei teigti, kad jie būt…
As neteigiu kad yra geris ar blogis...
Atsakiau apie save, nes buvo klausimas apie vitaminus.
Jus juk ne gydytoja, kad teigti, kas kankia, o kas ne ir kalbeti apie rizikas...
Greta 1992 parašė:
Kaip miela
Cany parašė:
As neteigiu kad yra geris ar blogis...
Sakiau apie save, nes buvo klausimas apie vitaminus.
O prie ko čia mano profesija, jei dalinamės tuo, ką teigia vieni ar kiti gydytojai?
Tiek to, matau, kad įsižeidinėjat, tai gal rišam temą - jūs geriat, aš ne, visos laimingos ir to gana.
Agrastėlis parašė:
O prie ko čia mano profesija, jei dalinamės tuo, ką teigia vieni ar kiti gydytojai?Tiek to, matau, kad įsižeidinėjat, tai gal rišam temą - jūs geriat, aš n…
Tai vat, kiekvienas zino save ir savo organizma geriau ir kiekvienas sprendzia pats...
Cany parašė:
Tai vat, kiekvienas zino save ir savo organizma geriau ir kiekvienas sprendzia pats...
Tai kad niekas ir nesakė kitaip, o ir vargu ar kas imtų ir priverstų daryt priešingai nei norit.
Greta 1992 parašė:
Ir dar sakė kad placenta užpakalinėje dalija tai net pamiršau paklausti ką tai reiškiagal kuriai taip buvo?
Tai reiškia, kad tiesiog placenta prisitvirtinusi užpakalinėj gimdos sienoje.
Viskas gerai.
Greta 1992 parašė:
Ir dar sakė kad placenta užpakalinėje dalija tai net pamiršau paklausti ką tai reiškiagal kuriai taip buvo?
Jai neklystu sako lyg judesiukus veliau tik jaust pradeda
bet viskas gerai
Haribol parašė:
Gražūs pilvikai.Nuraminot mane,galvojau mano vienos tik toks išsipūtęs.Vadinasi viskas ok![]()
Jus paziurekit i mano ir dar ramiau pasidarys
mano toks ryte nieko nevalgius
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai