smll parašė:
O tai pati negavot tyrimu lapeliu? Ten buna surasyti kokie tyrimai![]()
Sesutė mano gydytojos, pasiėmė ir nuėjom į procedūrinį, ji viską ir padarė. Dabar turiu tik šlapimo pasėlį pasidaryti.
smll parašė:
O tai pati negavot tyrimu lapeliu? Ten buna surasyti kokie tyrimai![]()
Sesutė mano gydytojos, pasiėmė ir nuėjom į procedūrinį, ji viską ir padarė. Dabar turiu tik šlapimo pasėlį pasidaryti.
Taigūnas parašė:
Sveikos, merginosVis svarstau dėl genetinių tyrimų. Įdomu ar čia daug mamyčių nepatenkančių į rizikos grupę ir nesidarančių tokių tyrimų?
Aš neplanuoju,nebent gydytoja rekomenduos(pirmad einu spando raukšlę matuot.)
Kiss me parašė:
Ta sprando rauksle visoms ir visur matuoja? Ar cia nuo kazko priklauso? Nuo gyditojo ar istaigos? Man pirma nestuma nk nedare, si ir nk nematuos
Manes uk klause ar noriu.Sakiau žinoma noriu !:)kaip LT nežinau
Ieva B parašė:
Pritariu. Jau tie laikai nžn kada turėjo būtijau ne kartą sakiau mano +, mamos -, tėčio +, esu antras vaikas. Kaip matote gyva ir sveika, ir pati vaikų turiu.…
Tai ir man panašiai - aš minusas, vyras pliusas, vaikas irgi pliusas. Dabar antras nėštumas.
Išvis, mes keturis vaikus planuojam turėt ir tikrai kraujo grupė tam nekliudys.
Kiss me parašė:
Ta sprando rauksle visoms ir visur matuoja? Ar cia nuo kazko priklauso? Nuo gyditojo ar istaigos? Man pirma nestuma nk nedare, si ir nk nematuos
Kauno klinikose su pirmu matavo, su antru irgi matuos - visoms matuoja.
Kiss me parašė:
Gal tiesiog nesakė matuoja ar ne. Arba jūsų ginekologė labai senos kartos su sena aparatūra, nes jums dažnai kažko nepadarydavo.
Agrastėlis parašė:
Tai ir man panašiai - aš minusas, vyras pliusas, vaikas irgi pliusas. Dabar antras nėštumas.Išvis, mes keturis vaikus planuojam turėt ir tikrai kraujo grupė tam…
Atminkit kiekvienos organizmas kitoks ,tikrai nenoriu nk gazdint , as nesakau kad isvis neturesiu vaiku tiesiog turejau du nesekmingus nestumus po antro nesekmingo suleido vaistu ir db tikiuosi kad viskas bus gerai...
Kiss me parašė:
As lankaus pas ta pacia gydytoja. Su pirmu nestumu nematavo nieko, o dabar matuos, jau uzrase gruodzio 7d.
Kiss me parašė:
Man per pirma vizita ginekologe pasake kad matuos gruodi.. as dar nezinojau kam reikia matuoti ta raukslele... tik gruzus namo paskaiciau kas tai yra
sese gimde pries 5 metus, jai irgi matavo... sake, kad cia poliklinikoke privaloma procedura buvo
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai