Juste28 parašė:
Gal pavalgius/gėrus davėt krauja?![]()
Ne iš ryto nieko nevalgiau nei gėriau.. nebent vakare galėjau kažko prisivalgyt
db eisiu kurį rytą darytis kraują iš piršto nieko nevalgius irgi..
Juste28 parašė:
Gal pavalgius/gėrus davėt krauja?![]()
Ne iš ryto nieko nevalgiau nei gėriau.. nebent vakare galėjau kažko prisivalgyt
db eisiu kurį rytą darytis kraują iš piršto nieko nevalgius irgi..
Elegancyea12 parašė:
skaiciau Facebooke forume tai mamytes kaikurios sako kad negalima glostiti nes sukelsi gimdyma tai man keista pasirode ?
Nebutu fcb as ten apsenuskai kai pasiskaotau tai....man ginekoloe dake geriau ten neskaityti :
Wee@ parašė:
Labas, būsimos birželinukų mamos! Jungiuosi prie jūsųMums 11 savaičių, tačiau kol kas pas gydytoją lankėmės tik nėstumo patvirtinimui, o vėliau tik siuntimus ty…
Sveika! Sveikinu! As jau turu knygele bet nera skirtumo kada ja duoda. O del papildu tai as tik foli geriu. Eisiu pas seimos gydytoja kad magnio isasytu nes traukia meslungi karts nuo karto :)) idomiai nes gine neisrase o sake eit pas seimos
Sveikos. As kai pradejau nerimauti, prisiskaicius, kad man pilvo nesimato, tai gine mano liepe maziau skaityt internete. Nes ten tokio dydzio leliukas kad jo ir neturi matytis dar. Pasukinejo beveik ties smilkiniu, bet uztai rami isejau is jos
neprisigalvokim nesamoniu, visom ateis savas laikas tyrimams
kaip man gine (as ja pasitikiu, nes priziurejo ir su dukra, beto ji dirba ir santariskese) pasake, jei nera kraujo jokio, vadinasi viskas gerai ir maziau nerimauti
pagaliau ryt einu i pasimatyma, greiciau diena sian praeitu
Cany parašė:
Siaip del glostymu pirmame trimestre tai gali buti tiesos... Nes pirmame trimestre dar isikabina zirniukas ir kuo maziau trigdziu gal vibracija kokia galdel to... N…
Visiski vejai
perdeto glostymo nebuna,nes tikrai nemanau,kad nescioji ant tiek susisukus butu,kad nuo pilvo ranku neatitrauktu
o del pacio glostymo...nu tai tada ir seksas kenkia,nes ten irgi vibracija
tokiu nesamoniu dar nesu girdejus
as kalbu apie normalu nestuma,nes su gresianciu persileidimu kita tema - ten kaip pelytei po sluota reik but
Šypsena5 parašė:
Nebutu fcb as ten apsenuskai kai pasiskaotau tai....man ginekoloe dake geriau ten neskaityti :
Nu jo,tam fb visokio plauko "dauztu" yra
Ačiū, iš par ryto taip prajuokinot dėl to pilvo glostymo
Kaip tik reikai bendrauti su mažiuku nuo pat pradžių, nes net ir tokiam ankstyvam nėštume jau gali jausti prisilietimus (med. straipsniai). Aišku kiekviena skirtinga ir pan. Bet reikia šiek tiek logiškiau žiūrėti ir natūraliau į nėštumą ir viskas bus gerai
Oi kaip gera pasialinksmint is ryto beskaitant tokius juokingus postus
pirman trimestre negalima glostyt, paskutiniam teimestre negalima
ech
kaip as dziaugiuos, kad nesedziu tam fb forume, nu nes jau ten kokiu "dauztu" mamyciu buna, tai ojojoi... O po to prikalba visokiu nesamoniu, ir pradeda tiketi ir baimintis kiekviena del savo nestumo.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai