Amelija88 parašė:
Ar kas planuojat krikštynas?![]()
![]()
Jau buvo krikstynos
krikstinom rugesjo menesi ? dabar laukiam pirmojo gimtadienio ? sunku buvo rasti grazius krikstynu drabuzelius??♀️
Amelija88 parašė:
![]()
Jau buvo krikstynos
krikstinom rugesjo menesi ? dabar laukiam pirmojo gimtadienio ? sunku buvo rasti grazius krikstynu drabuzelius??♀️
Mesdu parašė:
Viskas bus gerai,butinai parasyk kaip sekesi ir ka pasake.?
kelione pavyko. gydyyoja apziurejo israse vaistu,itaria kad infekcija akytes.bet dar padarem dar kraujo trima del alergiji. kad butu ramiau. ats bus ketvirtadieni. kadangi pas gydytoja rode labai dideli nora vaikscioti, tai vedzioji ir gydyyoja ir sesele po kabineta. sake super gerai kojas stato, stiprus vyras. ?
Amelija88 parašė:
![]()
mes planavom geguzi, bet bus liepos 24 diena. nes tada busim lt, jau sutarem su klebonu. as ne pries dideles krikstynas kas nori tai kaip sako i svekata. ? bet man krisktynos seimos svente. todel bus tik mano mama uosviai gal dar vyro brolis su seima. po krisksto fotosesija, tada namucio uzvalgyti pasisedeti tortuka suvalgyti. ? del dovanu kriksto tevams, tai net nzn cia jau biski nukrypimas nuo tradiciju. as esu kriskto mama 2 vaiku. tai buvo dovanojamos tik simbolines dovanos. pvz turiu puodeli su kristo dukra, remelius su kriksto mamos izadais. ir labai faina maikute su kriksto sunum. ? manau visai pakanka. nes krikstas yra vaiko svente, o ne kriksto tevu. ? aisku cia tik mano nuomone.
oksy33 parašė:
kelione pavyko. gydyyoja apziurejo israse vaistu,itaria kad infekcija akytes.bet dar padarem dar kraujo trima del alergiji. kad butu ramiau. ats bus ketvirtadieni. …
As ir manau kažką simboliškai padovanoti. . Bet nesumastau ką
Tiuti parašė:
Jau buvo krikstynoskrikstinom rugesjo menesi ? dabar laukiam pirmojo gimtadienio ? sunku buvo rasti grazius krikstynu drabuzelius??♀️
Kdl taip sakot? :)))
Tiuti parašė:
Jau buvo krikstynoskrikstinom rugesjo menesi ? dabar laukiam pirmojo gimtadienio ? sunku buvo rasti grazius krikstynu drabuzelius??♀️
o mes jau issirinkom, kadangi jau bus visas vyras. tai planuojam tokius 
oksy33 parašė:
Gražu! Įdomu kaip su orais balandi bus
nz kokius rūbus pirkt. Kur pirkot?
Amelija88 parašė:
Gražu! Įdomu kaip su orais balandi busnz kokius rūbus pirkt. Kur pirkot?
![]()
dar nepirkom. bet psl sitas jolainesrubeliai.lt/produkto-kategorija/kriksto-rubai-3/kriksto-rubai-berniukams-2
oksy33 parašė:
kelione pavyko. gydyyoja apziurejo israse vaistu,itaria kad infekcija akytes.bet dar padarem dar kraujo trima del alergiji. kad butu ramiau. ats bus ketvirtadieni. …
Nu va jau ramiau,nezinomybe isblaske,dabar svarbiausia praeitu?
Amelija88 parašė:
Kdl taip sakot? :)))
Nes kai krikstinom buvo dar mazas, o rubeliai kurie patiko buvo tik didesniems? bet paskui radom tikrai graziu ir kokybisku kriksto rubu? dalinyodi kur pirkom gal kazkam bus idomu https://www.kriksto-rubai.lt/lt/#/lt/krikstynu-drabuziai/
oksy33 parašė:
As irgi buvau sitas kelnes nusiziurejus ir netgi bandziau maziausia dydi parsisiusti, bet deja buvo dideles??
16 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai