agne.ge parašė:
Kartais sunkiau, kartais lengviaukai jau matau, kad luzineja, einu pamperso pakeist, duodu nuogam pabut, uzpakali nuprausiu, ant pilvo paguldau, koki zaisla su …
Oho kaip jūs pavyzdingai, retas atvejis, šaunuolė Mama
agne.ge parašė:
Kartais sunkiau, kartais lengviaukai jau matau, kad luzineja, einu pamperso pakeist, duodu nuogam pabut, uzpakali nuprausiu, ant pilvo paguldau, koki zaisla su …
Oho kaip jūs pavyzdingai, retas atvejis, šaunuolė Mama
vmamytev parašė:
Oho, na ir paspaude saltukas pas jus. Nenusalkit nosiuku ?
Na temperatura rodo -7 tik, bet matyt del vejo ir sniego jauciasi didesnis minusas
Labukas
Na ką, žiemužė atėjo, tūnom namučiuos.
Mums neišeina laikytis jokio rėžimo, nors nelabai ir išeitų, o gal nelabai ir stengiuos. Visi einam miegoti 12 nakties, su vaiku atsikeliam apie 9 ryto. Pastarosiom naktim vaikas išmiega net 4,5 val. be pabudimo, kažin ar ilgam taip. O dieną kaip išeina, specialiai jo niekad nemigdau, kada užsinori tada užmiega. Svarbu, kad ramus ir pailsėjęs.
Šiaip visgi įdomus tas mano vaikas. Ant rankų būti vis dar nemėgsta, nei nešiojamas, nei sūpuojamas, nei bet kokia padėtim. Jam smagiau ant tvirto pagrindo savarankiškai gyvuot. Užtad didžiausia gyvenimo šventė yra sauskelnių keitimas. Tiesiog kaily netveria iš džiaugsmo.
Lorrii parašė:
Ar lengvsi užmiega 9? Nebūna pervargęs? Kai kurios mamos bandė šią rutiną:
7am feed
Cia labai panasu i Gina Ford "Sveiko kudikio dienotvarke". Tik ten rezimas kas pora savaiciu turi buti koreguojamas
Pas mus rezimas toks: 7.00-7.30 keliasi ir valgo. Kitas kelimasis buna 9.30 arba 10.30. Jeigu keliasi 9.30, tai pavalgo ir toliau eina miegoti iki 11 val. Jeigu keliasi valanda veliau, tai jau daugiau nededu miegoti. Tada eina valandai pasispardyti ant lavinamojo kilimelio, dar valanda pabuna man ant ranku, pasokinejam ant kamuolio. Tada vel valgyt ir valandai pogulio, nes ilgiau netempia. Ilgiausias pogulis buna nuo 15.30 iki 18.00-18.30. Valgo pabudes ir 21.00. Maudom 21.30, pavalgom ir 22.30 jau vaikas miega ir ismiega visa nakti be pabudimu. Stengiames diena valgyti ne reciau kaip kas 2 val, isskyrus ilgaji poguli. Taip pat esu investavusi i roleta, kuris nepraleidzia dienos sviesos, todel vaikas lengviau ryte uzmiega. Siek tiek ji apgaunu ?
kiškis krūmuos parašė:
LabukasNa ką, žiemužė atėjo, tūnom namučiuos.
zinokit ir mano ant ranku ne itin megsta.o sauskelnias keiciam su krykstavimais
Kuculis parašė:
Mes dar svarstom, bet visi pazistami medikai labai rekomenduoja. Tik gydytoja sake, kad tas skiepas 2 metus galioja... Gal jus kokia kita vakcina planuojate? Koks p…
Gydytojas sake kad rotaviruso vakcina veiksminga iki 5-6 metu. Nors internete radau info, kad iki 3 metuku. Bet gal buve paskiepyti vaikai islieka atsparesni ir vyresniame amziuje, arba lengviau perserga. Jeigu kalbam apie Lietuva, tai manau kad naudojama vienos rusies vakcina Rotarix.
Bėganti Ugnis parašė:
zinokit ir mano ant ranku ne itin megsta.o sauskelnias keiciam su krykstavimais![]()
Bent ne mes vieni tokie.
Kitos jau turbūt anksčiau ant lavinamųjų kilimėlių vaikus suguldė, mes tik vakar ištraukėm. Vaikui visai patiko, jau pradeda į žaislus po biški reaguot.
Bet tai kaip jį priverst galvą kelt gulint ant pilvo nė neįsivaizduoju, susiradau visus įmanomus pratimus, nukamuosiu tą vaiką.
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai