pa.Ro parašė:
O jusiske nuoga dupa neuzmiega?nes maniske miego karaliene uzmiega o po to issibudina kol apvelku
![]()
pradzioj budrauja, bet uzmiega
pa.Ro parašė:
O jusiske nuoga dupa neuzmiega?nes maniske miego karaliene uzmiega o po to issibudina kol apvelku
![]()
pradzioj budrauja, bet uzmiega
Judita.Zv parašė:
2010 m forume spalio,vienos mamytes vaikas 5 men jau du gaidelius dainavo ????
Wow!!
ne nu tai einu dabar saviski mokyti.. blyn.. gal Marijono 3 milijonus jau per kases cempa dainuos
Judita.Zv parašė:
pradzioj budrauja, bet uzmiega![]()
O seip kiek laiko budrauja, kiek miega?
Mano pirma dukra praktiskai nemiegodavo, o si dukra atrodo miega ir miega. Jau sunerimstu ar viskas ok
Nu pasilaikykit ta audra Vilniuj, mes burgeriu dar neissikepem vestuviu metiniu proga
Zirzė parašė:
As 9 kg ligoninej palikau. Priaugau per nestuma 16.
Mano nekaba kol kas, bet va šiandien toks neramesnis nuo ryto, gal 1 val numigo, suslapo, kol keičiau išsibudino, tada vėl papulis, tada atvežė man siuntą, susitrukdė, vėl neramus, papulis, tada apsikakino, keitimas, vėl išsibudino... žodžiu jau dabar jaučiu pervargęs nes tik ant rankų užsimigdė ir tai muistosi paguldytas. Tikiuosi netaps čia įprasta rutina, nes taip džiaugiaus kad normaliai išmiega...
pa.Ro parašė:
O seip kiek laiko budrauja, kiek miega?
Mano pirma dukra praktiskai nemiegodavo, o si dukra atrodo miega ir miega. Jau sun…
Na maniske antra dukra pastoviai miegojo iki 3 men
. O va RUgilyte tai pabudrauja gal 2-3 val per diena, o daugiau miega. Kuo daugiau miega,tuo geriau auga
Tesalija parašė:
Wow!!ne nu tai einu dabar saviski mokyti.. blyn.. gal Marijono 3 milijonus jau per kases cempa dainuos
![]()
Gerai butu isgirst Tesalijos vaikeli dainuojant 3 milijonus
melynake24 parašė:
As ligoninei palikai 11.5 kg o po dvieju dienu dar 5.5 nukrito ir dingo tinimas..tai viso 17 o buvau plius 20..bd reikes dar labiai prisiziuret kad kristu o neaugtu…
Oho per dvi dienas 5kg? Kaip tai imanoma?
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai